Gość Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 Gra ktoś w tą platformówkę? (takie jajo chodzące)Chodzi mi o tę część, gdzie jest studnia z myszą. Ni jak nie mogę się jej pozbyć. Jak to ukończyć?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 19 Styczeń 2004 Share Napisano 19 Styczeń 2004 hehehe Dizzy".. To były czasy :) całymi dniami przed PEGASUSem i nawalanie w pilota. Niestety chyba nie w tą część co ty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 hehehe ja tam wolałem CONTRE =) Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 20 Styczeń 2004 Share Napisano 20 Styczeń 2004 Byla jeszcze taka gra jak TANKs i chyba Fly destroer no wiecie japonski samolot i te sprawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 hehe Tank, Contra i Fly destroyer to było cos :) sama czołówka.. Niestety ma przewage nad nimi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 hehe Tank, Contra i Fly destroyer to było cos :) sama czołówka.. Niestety komputer ma przewage nad nimi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garfield Napisano 21 Styczeń 2004 Share Napisano 21 Styczeń 2004 Contra forewer!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Trzeba wziąść korbkę i umieścić ją po lewej stronie studni, wciągnąć wiadro i nabrać wody z gejzera i roztopić Dylana i zabrać stereo i wziąć organki i zagrać, to szczur się utoopi.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Witam!!!Nie chce sie czepiac ale czy to jest gra wojenna??? :)Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 To znaczy walczy się z trolami i się zostaje rycerzem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 9 Grudzień 2005 Share Napisano 9 Grudzień 2005 Ze staroci to F-19 i Hunt For Red October" :) hehhh spędziłem przy nich - nie pamiętam ile juz to godzin... Stare dobre czasy najpierw 286 a potem 386SX. Ostatnio jakis gnojek chciał mnie zagiąć że pamięta stare komputery. Ja na to jakie? A on odpowiada że bardzo stare... Pentiumy MMX :) Wybuchnąłem śmiechem.... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.