Gość Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 Gra ktoś w tą platformówkę? (takie jajo chodzące)Chodzi mi o tę część, gdzie jest studnia z myszą. Ni jak nie mogę się jej pozbyć. Jak to ukończyć?Pozdrawiam
kloki Napisano 19 Styczeń 2004 Napisano 19 Styczeń 2004 hehehe Dizzy".. To były czasy :) całymi dniami przed PEGASUSem i nawalanie w pilota. Niestety chyba nie w tą część co ty..
michalczewski Napisano 20 Styczeń 2004 Napisano 20 Styczeń 2004 Byla jeszcze taka gra jak TANKs i chyba Fly destroer no wiecie japonski samolot i te sprawy :)
kloki Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 hehe Tank, Contra i Fly destroyer to było cos :) sama czołówka.. Niestety ma przewage nad nimi :)
kloki Napisano 21 Styczeń 2004 Napisano 21 Styczeń 2004 hehe Tank, Contra i Fly destroyer to było cos :) sama czołówka.. Niestety komputer ma przewage nad nimi :)
Boruta Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 Trzeba wziąść korbkę i umieścić ją po lewej stronie studni, wciągnąć wiadro i nabrać wody z gejzera i roztopić Dylana i zabrać stereo i wziąć organki i zagrać, to szczur się utoopi.Pozdrawiam
vonadamski Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 Witam!!!Nie chce sie czepiac ale czy to jest gra wojenna??? :)Z powazaniem vonadamski
Boruta Napisano 5 Lipiec 2005 Napisano 5 Lipiec 2005 To znaczy walczy się z trolami i się zostaje rycerzem.Pozdrawiam
Gunship! Napisano 9 Grudzień 2005 Napisano 9 Grudzień 2005 Ze staroci to F-19 i Hunt For Red October" :) hehhh spędziłem przy nich - nie pamiętam ile juz to godzin... Stare dobre czasy najpierw 286 a potem 386SX. Ostatnio jakis gnojek chciał mnie zagiąć że pamięta stare komputery. Ja na to jakie? A on odpowiada że bardzo stare... Pentiumy MMX :) Wybuchnąłem śmiechem.... :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.