CP Napisano 7 Październik 2007 Autor Napisano 7 Październik 2007 Jeśli jest Ktoś kto coś wie na temat to chcę poinformować, że znam człowieka który widział podkreślam widział. Mi to na nic bo zajmuje się fortyfiacją i nie mam doświadczenia w tego typu akcjach". Jestem tu nowy więc pewnie nie budzę zaufania, ale jeśli ktoś zna sprawę to uwiarygodni mnie fakt że źródło informacji" ukończył technikum leśne. Zdążyłem się zorientować że wiele osób które wkór...ją tego typu posty Ich z góry przepraszam, intencje mam na wskroś uczciwe.Zorientowanych proszę o kontakt, może to coś da...
balans Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 Piszesz ...że znam człowieka który widział podkreślam widział."Ale nie piszesz: CO TEN CZŁOWIEK WIDZIAŁ?!Czy TYGRYSA zatopionego w bagnie, czy może Marynę jak raz we młynie wychodziła po drabinie...
Kiler Napisano 8 Październik 2007 Napisano 8 Październik 2007 Cp przeczytaj swoj post jeszcze raz i pozniej w kolejnym napisz o co Ci chodzilo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.