karpik Napisano 6 Październik 2007 Autor Share Napisano 6 Październik 2007 Zaczeła się moja ulubiona pora roku:))Będę zamieszczał tu zdjęcia zdajdek, zachęcam również kolegów do pokazywania zdobytych skarbów:))Dzisiaj leśna polana: http://img204.imageshack.us/my.php?image=61007op1.jpgPozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 mam identyczny hak... moze wiesz od czego on jest ? Zaraz zapodam fotke mojego niesmiertelnika z ostatniego wypadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 6 Październik 2007 Autor Share Napisano 6 Październik 2007 Nie wiem Szwecja, parę sztuk już takich znalazłem, więc coś popularnego":). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 jeśli chodzi o hak to bardzo przypomina taki z pieca np. do wieszania kluczy.pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 w tym tygodniu tylko jeden dzień kopania:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 Dzieki Karpik za zalozenie wątku:) Nie ma fajnych fantów więc troche głupio,ani zbytnio czasu na kopanie:( Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 hej lain a gdzie żeś tak saperkę skatował?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 Powiem szczerze przypadkowo podczas kopania zrobiło jej się takie kuku,ale za to teraz jedzie po korzeniach jak burza.Mój kumpel swoją potraktował identycznie tyle ze tym razem specjalnie:)pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Debogora Napisano 7 Październik 2007 Share Napisano 7 Październik 2007 Haki były mocowane w piecach kaflowych lub w ścianie w płytkach ceramicznych.Na wsi do tej pory są w użytku.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 Po długich perypetiach z brakiem czasu magnes neodymowy zapewnił dzisiaj trochę przyjemności:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 13 Październik 2007 Share Napisano 13 Październik 2007 A to również z dzisiaj tylko że na froncie leśnym,miła niespodzianka biorąc pod uwagę zaledwie 30 minut kopania.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 13 Październik 2007 Autor Share Napisano 13 Październik 2007 Superb:)! Gratuluje! Zazdrość to dobra motywacja:) Niestety moja ulubiona pora roku rozbiła się o trzy dni wolne w miesiącu:(Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Kolejny wolny weekend się rozpoczął.Blaszka tradycyjnie uderzona przezemnie saperką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Piękna dubeltówka... do tak ładnego sprzętu to już nawet ustawa się chyba nie odnosi:) ale i tak została na wszelki wypadek wrzucona do jeziora.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 A tak po wyczyszczeniu.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 20 Październik 2007 Share Napisano 20 Październik 2007 SUPER fanciki . jesień to nie tylko pora na grzyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Wykopki w sumie słabe,ale 2 dni w Borach Tucholskich bezcenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Ale miejscowi staneli na wysokości zadania.Szkoda ze nie cały album,ale i tak jestem zadowolony.Kampania Wrzesniowa, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Ostromeck..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Kolekcja biedaków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Francja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Rosja 1941 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.