saku39 Napisano 5 Październik 2007 Autor Napisano 5 Październik 2007 WitamZnalazłem dzisiaj w okolicach miejsca gdzie rozegrała sie Bitwa Kraśnicka(I w. św) w rozoranej ziemi ołowianą kulke. Czy to jest kulka z tamtej bitwy czy może to kulka z broni myśliwskiej?Zdjecie kulki w załączniku, do porównania obok 1 euro centa
karpik Napisano 5 Październik 2007 Napisano 5 Październik 2007 Odrazu szrapnel. Po czym wnosisz? Żadnych dodatkowych" zniekształceń, oprócz tych od formy??Pozdro.
saku39 Napisano 5 Październik 2007 Autor Napisano 5 Październik 2007 WitamZnalazłem dzisiaj w okolicach miejsca gdzie rozegrała sie Bitwa Kraśnicka(I w. św) w rozoranej ziemi ołowianą kulke. Czy to jest kulka z tamtej bitwy czy może to kulka z broni myśliwskiej?Zdjecie kulki w załączniku, do porównania obok 1 euro centa
Pytanie
saku39
Znalazłem dzisiaj w okolicach miejsca gdzie rozegrała sie Bitwa Kraśnicka(I w. św) w rozoranej ziemi ołowianą kulke. Czy to jest kulka z tamtej bitwy czy może to kulka z broni myśliwskiej?
Zdjecie kulki w załączniku, do porównania obok 1 euro centa
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.