bagnetSS Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 rysiu namiarow ci konkretnych niedam bo mija sie to z celem, wez mape i przewodnik po tej dolinie a bedziesz mial to samo co ja:-Dniemialem nikogo kto by mnie prowadzal tam bo tez i to jest zbedne ,powiem jedno warto tam pojechac nawet za 10 lat teren jest tak duzy ze zawsze cos skapnie zwalaszcza jak wy szukacie militarki,ja z tym skonczylem,ciezko teraz na tym kase zrobic bo duzo podrobek jest i nikt tego nie chce kupowac,mowie o niesmiertelinkach i klamrach:-Dale to co na zdjeciu to z Borow jest w tym roku:-Dciekawe czy to jakis personalny dzoneczek czy co>?hitboyu nie mam gg. szkoda czasu jak dla mnie na to,jakbys raz ze mna poszedl tam gdzie ja chodze to to samo bys stwierdzil:-Ddo tegow B.TUCH.jest duzo broni celowo zakopanej,oczywiscie jako jeden na tym forum nie zakopalem tego ani nie wrzucilem do rzeki:-Dtak tak ma to w domu i czasem z tego strzelam do wiwatu zwlaszcza na sylwestra:-D
bagnetSS Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 karamba oczywiscie chodzilo mi o doline smierci ,sorry pisalem w dwoch tematach naraz:-Dpozdro.
RYSIEK-SANOK Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 dzieki za odp.bagnetSS,atak przy okazji znasz jakies tam miejsca gdzie mozna sie bez problemu rozbic namiotem,pole namiotowe lub cos takiego,wiesz nieraz ludzie maja jakies ALE", mam nadzieje ze jak z jakims wlascicielem sie porozmawia to moze obok domu da jakies miejsce,szczerze mowiac nie bylem w tamtym rejonie na wykopkach ale slyszalem ze mozna cos niecos trafic mimo ze teren jest bardzo przekopany
bagnetSS Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 rysiu wejdz w teren,jak chcesz w namiocie spac to teren jest tak wielki ze mozesz czlowieka niezobaczyc przez 3 dni:-Dpo co placic za spanie w namiocie na podworku u jakiegos gospodarza ,klimat w tym lesie jest niesamowity ognisko troszke bronxa i masz wyjazd roku.sprawdzales ten teren w parku sanockim o ktorym ci pisalem?przypomne jeszcze raz park -sanok-na samym szczycie jest cos na bank ukryte-mam taka wiadomosc od starego pracownika sanockiej poczty-jego starszy brat sledzil to zdarzenie-poznasz miejsce po tym ze drzewa na kwadracie 20x20m nie rosna ,same krzaczki tylko,prawdopodobnie w tym kwadracie leza skrzynie obite blacha i poprostu nic tam niemoze wiekszego urosnac:-Dmiejsce jest wyzej zrodelka chopina:-Dco tam jest to niewiem ale dwie wersje sa:albo duzo broni albo jakies archiwum gestapo sanockiego:-Dco by nie bylo daj znac czy cos pika tam,offcorse jak cos pika nie kop w dzien:-D
RYSIEK-SANOK Napisano 12 Listopad 2007 Napisano 12 Listopad 2007 bagnetSS nie ma szans kopac w dzien w parku,remontuja go.A co do rozbicia namiotu chodzi o to zeby nikt sie nieczepial ze nielegalnie rozbity,w nie dozwolonym miejscu i mozna by bylo wyskoczyc na dluzszy czas,wiesz ze roznie to bywa
bagnetSS Napisano 20 Listopad 2007 Napisano 20 Listopad 2007 co tam remontuja teraz bo dawno nie bylem a z tego co pamietam,mimo ze zawsze napruty bylem bo lubilem piwko z parkowej,to tam niema co remontowc,moze dziecioly wykopuja te fanty o ktorych ci wspomnialem ,lepiej sie temu przyjrzyj w nocy jak oni nie obia"pozdro rysiu:-D
ARQ Napisano 24 Listopad 2007 Napisano 24 Listopad 2007 Witam Panowie i jak tam wypad do Doliny Śmierci? Zaowocował jakimiś fantami? Pytam z ciekawości bo mieszkałem kilka km od Doliny i kopałem tam kilkadziesiąt razy i tak się zastanawiam czy coś zostało jeszcze po obfitych najazdach końcem lat 90
bagnetSS Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 hoho to ja ci to mam tlumaczyc?takiemu znaFcy z tylkoma postami>?to o czym ty pisales ze tyle nabiles?a co to to tajemnica,kto sie zna bedzie wiedzial,powiem tylko ze tak naprawde to to nie stalo tak jak na zdjeciu ale bylo plytko pod ziemia ,obok trzy trupy,ale obdarte ze wszystkiego i nie wiem jakiej narodowosci:-(zakopalem tych biedakow i postawilem krzyz.
martian. Napisano 27 Listopad 2007 Napisano 27 Listopad 2007 No powiedz ja nie jestem takim znawcą i nie wiem co to jest, a sprzęcik twój? Co to za model?
ja20 Napisano 27 Listopad 2007 Autor Napisano 27 Listopad 2007 moje posty to były w większości pytania.Jak nie chcesz to nie pisz, jestem ciekawy bo nie widziałem nigdy czegoś takiego, albo przynajmniej nie kojarze.
MK Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 ciekawe czy to jakis personalny dzoneczek czy co>?"Każdy, kto choć przez moment zainteresowałby się czy to Biesami, czy I wojną, wiedziałby co to. Ale nie superznawca.
MK Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 PS:Niech cie glowka o to nie boli cisu,damy sobie rade bez twoich radUdało się? Bo zima atakuje :) Nie piszę tego złośliwie, jak też i cis nie pisał tego złośliwie, a tak zostało odebrane.Dał bagnetSS porządne miejscówki?
ja20 Napisano 30 Listopad 2007 Autor Napisano 30 Listopad 2007 Mi się niestety nie udało wybrać, brak pieniędzy, problemy z mieszkaniem itp.Teraz mam nadzieje, że będzie śnieg i to dużo bo się z dziewczyną chcemy na narty wybrać właśnie do Doliny Śmierci, zbudowali fajny stok narciarski liczymy że nie będzie jakoś bardzo dużo ludzi i będzie fajnie.
FAGIL Napisano 30 Listopad 2007 Napisano 30 Listopad 2007 Hitbooy64 wyslalem ci moje gg niewiem czy doszlo FAGIL
bagnetSS Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 hehe MK buzzerze,co ty wiesz o tym co komu dalem a komu nie dalem?ci co im dalem miejscowki jak bede chcial to sie tu wpisza ale napewno nie na twoja komende:)
Hitboy64 Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 FAGIL nie doszło :D odezwij się, moje gg 10615560 tylko napisz od razu jaki nick masz, bo ostatnio mam mały młyn :D
RYSIEK-SANOK Napisano 1 Grudzień 2007 Napisano 1 Grudzień 2007 MK niestety wyjazd nie doszedl do skutku ale w przyszlym roku razem z zona planujemy wypad w tamte rejony na kilka dni,POZDRAWIAM
wedrownik Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 witam jeszcze przed śniegiem byłem w okolicach Tylawy i znalazłem kilka łusek i jeden granat. Az dziwne że tak mało, jednak nie widziałem żladów po innych. Ołaziłem sie nieźle na pewno jeszcze pojade w te tereny jedynym znaleziskiem kokretnym były grzybypozdrawiam
mowglyn Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 Czy aby przypadkiem nie jest to dwójnóg od moździerza (sowiecki 120 mm pułkowy wz. 38 lub niemiecki 12 cm sGrW 42)?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.