Skocz do zawartości

Dolina Śmierci

ja20

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

rysiu namiarow ci konkretnych niedam bo mija sie to z celem, wez mape i przewodnik po tej dolinie a bedziesz mial to samo co ja:-Dniemialem nikogo kto by mnie prowadzal tam bo tez i to jest zbedne ,powiem jedno warto tam pojechac nawet za 10 lat teren jest tak duzy ze zawsze cos skapnie zwalaszcza jak wy szukacie militarki,ja z tym skonczylem,ciezko teraz na tym kase zrobic bo duzo podrobek jest i nikt tego nie chce kupowac,mowie o niesmiertelinkach i klamrach:-D

ale to co na zdjeciu to z Borow jest w tym roku:-D
ciekawe czy to jakis personalny dzoneczek czy co>?

hitboyu nie mam gg. szkoda czasu jak dla mnie na to,jakbys raz ze mna poszedl tam gdzie ja chodze to to samo bys stwierdzil:-D

do tegow B.TUCH.jest duzo broni celowo zakopanej,oczywiscie jako jeden na tym forum nie zakopalem tego ani nie wrzucilem do rzeki:-Dtak tak ma to w domu i czasem z tego strzelam do wiwatu zwlaszcza na sylwestra:-D

Napisano
dzieki za odp.bagnetSS,atak przy okazji znasz jakies tam miejsca gdzie mozna sie bez problemu rozbic namiotem,pole namiotowe lub cos takiego,wiesz nieraz ludzie maja jakies ALE", mam nadzieje ze jak z jakims wlascicielem sie porozmawia to moze obok domu da jakies miejsce,szczerze mowiac nie bylem w tamtym rejonie na wykopkach ale slyszalem ze mozna cos niecos trafic mimo ze teren jest bardzo przekopany
Napisano
rysiu wejdz w teren,jak chcesz w namiocie spac to teren jest tak wielki ze mozesz czlowieka niezobaczyc przez 3 dni:-Dpo co placic za spanie w namiocie na podworku u jakiegos gospodarza ,klimat w tym lesie jest niesamowity ognisko troszke bronxa i masz wyjazd roku.
sprawdzales ten teren w parku sanockim o ktorym ci pisalem?
przypomne jeszcze raz park -sanok-na samym szczycie jest cos na bank ukryte-mam taka wiadomosc od starego pracownika sanockiej poczty-jego starszy brat sledzil to zdarzenie-poznasz miejsce po tym ze drzewa na kwadracie 20x20m nie rosna ,same krzaczki tylko,prawdopodobnie w tym kwadracie leza skrzynie obite blacha i poprostu nic tam niemoze wiekszego urosnac:-D
miejsce jest wyzej zrodelka chopina:-D
co tam jest to niewiem ale dwie wersje sa:albo duzo broni albo jakies archiwum gestapo sanockiego:-D
co by nie bylo daj znac czy cos pika tam,offcorse jak cos pika nie kop w dzien:-D
Napisano
bagnetSS nie ma szans kopac w dzien w parku,remontuja go.A co do rozbicia namiotu chodzi o to zeby nikt sie nieczepial ze nielegalnie rozbity,w nie dozwolonym miejscu i mozna by bylo wyskoczyc na dluzszy czas,wiesz ze roznie to bywa
Napisano
co tam remontuja teraz bo dawno nie bylem a z tego co pamietam,mimo ze zawsze napruty bylem bo lubilem piwko z parkowej,to tam niema co remontowc,moze dziecioly wykopuja te fanty o ktorych ci wspomnialem ,lepiej sie temu przyjrzyj w nocy jak oni nie obia"
pozdro rysiu:-D
Napisano
Witam Panowie i jak tam wypad do Doliny Śmierci? Zaowocował jakimiś fantami? Pytam z ciekawości bo mieszkałem kilka km od Doliny i kopałem tam kilkadziesiąt razy i tak się zastanawiam czy coś zostało jeszcze po obfitych najazdach końcem lat 90
Napisano
hoho to ja ci to mam tlumaczyc?takiemu znaFcy z tylkoma postami>?to o czym ty pisales ze tyle nabiles?
a co to to tajemnica,kto sie zna bedzie wiedzial,powiem tylko ze tak naprawde to to nie stalo tak jak na zdjeciu ale bylo plytko pod ziemia ,obok trzy trupy,ale obdarte ze wszystkiego i nie wiem jakiej narodowosci:-(
zakopalem tych biedakow i postawilem krzyz.
Napisano
moje posty to były w większości pytania.Jak nie chcesz to nie pisz, jestem ciekawy bo nie widziałem nigdy czegoś takiego, albo przynajmniej nie kojarze.
Napisano
ciekawe czy to jakis personalny dzoneczek czy co>?"
Każdy, kto choć przez moment zainteresowałby się czy to Biesami, czy I wojną, wiedziałby co to. Ale nie superznawca.
Napisano
PS:
Niech cie glowka o to nie boli cisu,damy sobie rade bez twoich rad
Udało się? Bo zima atakuje :) Nie piszę tego złośliwie, jak też i cis nie pisał tego złośliwie, a tak zostało odebrane.
Dał bagnetSS porządne miejscówki?
Napisano
Mi się niestety nie udało wybrać, brak pieniędzy, problemy z mieszkaniem itp.Teraz mam nadzieje, że będzie śnieg i to dużo bo się z dziewczyną chcemy na narty wybrać właśnie do Doliny Śmierci, zbudowali fajny stok narciarski liczymy że nie będzie jakoś bardzo dużo ludzi i będzie fajnie.
Napisano
hehe MK buzzerze,co ty wiesz o tym co komu dalem a komu nie dalem?ci co im dalem miejscowki jak bede chcial to sie tu wpisza ale napewno nie na twoja komende:)
Napisano
witam
jeszcze przed śniegiem byłem w okolicach Tylawy i znalazłem kilka łusek i jeden granat. Az dziwne że tak mało, jednak nie widziałem żladów po innych. Ołaziłem sie nieźle na pewno jeszcze pojade w te tereny jedynym znaleziskiem kokretnym były grzyby
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie