Skocz do zawartości

Zamach na ambasadora w Iraqu

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wcale mi nie szkoda polskich ajemników" których zginęli w Iraku. Pojachali na wycieczkę, głownie dla zarobku a tu wielkie zakoczenie: strzelają do nich, bomby podkładają - jak tak można! Niech pokażą czy sa coś warci czy teraz to tylko bedą siedzieć w bazie i Amerykanie jeszcze bedą ich ochraniać żeby za dużo Polaków nie zginęło.

PS. I gdzie do cholery jest Broń Masowej Zagłady Husajna?
Napisano
MrShmith
piszesz o wyjezdzie glownie dla zarobku.Jezeli dzienna stawka wynosi 70 dol. to rzeczywiscie sie z toba zgadzam!!!

Ps. tam zginal plutonowy a nie gwiazdozbior.
Napisano
Nie pochwalam zolnierzy walczacych w Iraku -ale dalki jestem od potepiana ich za to co robia.
Zas co do funkcjonariuszy BOR-u to chyba troszke inne zasady ich obejmuja
Napisano
Przecież ambasdorom przysługuje zdaje się ochrona BOR-u z urzędu, a jeżeli tak było, to była normalna praca tak jak w kraju, poza okolicznościami zewnętrznymi.
Napisano
Wcale mi nie szkoda polskich "najemników których zginęli w Iraku"
Powiedz to Ich Rodzinom. Albo chłopakom, którzy tam byli lub sa - wtedy zobaczymy, czy jestes takim kozakiem na jakiego usiujesz pozować. A nie piszesz takie pierdoły na forum, ohatersko" siedzac przed komputerkiem. tfu!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie