EMPAI Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Zdjęcie nie weszłoA nawet kumpel... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Będzie dla nas wyglądał jak....Laska w stringach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Zdarza się wtedy , że skręcimy nie w tym kierunku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 A potem wstyd przed kumplami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Więc pijmy z głową i bawmy się w doborowym towarzystwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 A po kolejnym krótkim wypoczynku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Udajmy się do tego samego sklepu po zapas lodów na... ŁYK.....END Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Życzę kolegom smacznego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Na trzeżwo życie rzadko bywa tak piękne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 A jak już jesteśmy przy figurach pozornie niemożliwych nie zapominajcie o zakąsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 A jak ktoś nie lubi mocnego alko zawsze może skoczyć na.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 EMPAI może życie straciło by swój urok gdybyś zobaczył lico tej panny:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 Na lico zawsze można położyć jakąś kolorową rozkładówkę.A reszta pierwsza klasa i jak zaprezentowana !I mam nadzieje , że nie myslałeś o pani parę zdjęc wyżej :)-tej na ławce he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 19 Czerwiec 2009 Share Napisano 19 Czerwiec 2009 No wiesz...Nie, no zdiątko pierwsza klasazdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 niemożecie na temat jak np. kilka postów wyżej kol dał ładny ket-ciągniczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 20 Czerwiec 2009 Share Napisano 20 Czerwiec 2009 A miałem sobie spokojnie pospać przed jutrzejszą wyprawą ...Ehhh kolego Empai... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 EMPAI, ten drogowskaz stoi nna drodze Wolbrom-Lelów prawda?? :>znajome okolice.pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Tak , to tam-przyjemna z nazwy wioseczka nad Białką :)Albo marzenie każdego degustatora-mieszkać w Browarku.Jak ktoś lubi ostrzej to jest w Opolskiem-Zimna Wódka.http://pl.wikipedia.org/wiki/Zimna_W%C3%B3dkaAle kto wie , czy degustatorów nie przesiedlą na http://pl.wikipedia.org/wiki/Koniec_%C5%9Awiata_(miejscowo%C5%9B%C4%87) do miejscowości http://pl.wikipedia.org/wiki/Pijaki gdzie wcześniej czy później i tak nastąpi http://pl.wikipedia.org/wiki/Zgon_(wojew%C3%B3dztwo_warmi%C5%84sko-mazurskie) i koniec ziemskiej wędrówki w ciemnej http://pl.wikipedia.org/wiki/Mogi%C5%82a_(wojew%C3%B3dztwo_lubelskie)Brr...koniec wyszedł jak z horroru a przecież Browarek to miła wioseczka położona w bardzo pięknych okolicznościach przyrody "pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 EMPAI a jesteś z okolic?wczoraj nawet tam przejeżdżałem ;)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Nie , nie jestem z tych okolic- byłem tam jakies trzy lata temu.Pochodziłem po pustym lesie i okolicach stawów.Bez oszałamiających efektów.Zatrzymałem samochód bo spodobał mi sie las nad rzeczką.Jestem z Łodzi.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 w lesie obok Pradeł trochę pierwszej wojny, ale mała bitewka.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Zatrzymałem się tam bez przygotowania logistycznego ".Ale chyba rzeczywiście kopnąłem trochę kulek.Dzięki za info.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 taa kulki mocy dają się tam ostro we znaki :Dpozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 21 Czerwiec 2009 Share Napisano 21 Czerwiec 2009 Kulki to w niektórych miejscach prawdziwe przekleństwo.Tak mieliśmy w piątek :(A w sobotę żeby nam się nie nudziło- kulek zero za to zatrzęsienie pocisków :)Jedne i drugie dają wręcz bajeczne silne sygnały.Ale jak tu nie kopnąć skoro porządny guzior lub duża moneta piszczą podobnie.he hepozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Nowy rodzaj słupa... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.