MrSmith Napisano 2 Październik 2007 Autor Napisano 2 Październik 2007 Co o tym sądzicie? Wygląda mi to na obrączkę, (może do włosów?) troche duża bo ma ok 16mm wysokości, węższy otwór 15mm a szerszy ok. 18mm Chyba z miedzi, cienka blaszka - wzory przebijają na wewnętrzną stronę.
MrSmith Napisano 2 Październik 2007 Autor Napisano 2 Październik 2007 Co o tym sądzicie? Wygląda mi to na obrączkę, (może do włosów?) troche duża bo ma ok 16mm wysokości, węższy otwór 15mm a szerszy ok. 18mm Chyba z miedzi, cienka blaszka - wzory przebijają na wewnętrzną stronę.
igor02 Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 WitamMi to wygląda na zwłoki naparska mam podobny w niejscu węższym jest jakiś kamyk szlachetny".POzdrawiam
Kiler Napisano 7 Październik 2007 Napisano 7 Październik 2007 A moze pierscien z szyjki butelki z jakims trunkiem.
Pytanie
MrSmith
Co o tym sądzicie? Wygląda mi to na obrączkę, (może do włosów?) troche duża bo ma ok 16mm wysokości, węższy otwór 15mm a szerszy ok. 18mm
Chyba z miedzi, cienka blaszka - wzory przebijają na wewnętrzną stronę.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.