emate Napisano 30 Wrzesień 2007 Autor Napisano 30 Wrzesień 2007 witam wszystkich,ostatnio znajomy znalazl na polu taka pieczec mam prosbe o identyfikacje oraz ile moze byc warta.pozdrawiam emate
emate Napisano 30 Wrzesień 2007 Autor Napisano 30 Wrzesień 2007 witam wszystkich,ostatnio znajomy znalazl na polu taka pieczec mam prosbe o identyfikacje oraz ile moze byc warta.pozdrawiam emate
emate Napisano 30 Wrzesień 2007 Autor Napisano 30 Wrzesień 2007 a tak wyglada po odbiciu,tylko tak dalo sie zrobic.
emate Napisano 1 Październik 2007 Autor Napisano 1 Październik 2007 wielkie dzieki pomsee za pomoc,jak kolesiowi to powiem to napewno sie ucieszy.jak ktos jeszcze wie cos na ten temat to prosze o info.pozdrawiam emate
hakas Napisano 10 Październik 2007 Napisano 10 Październik 2007 Pozdrawiam! Ta pieczęć raczej jest z XVIw /XVIIw forma wykonania na to wskazuje.Pozdrawiam
emate Napisano 1 Październik 2007 Autor Napisano 1 Październik 2007 a moze z jakiego okresu pochodzi?ja szukalem w necie i nic nie znalazlem a z napisow nic nie odczytam nawet nie wiem w jakim jezyku jest napisane
emate Napisano 14 Październik 2007 Autor Napisano 14 Październik 2007 wielkie dzieki za pomoc,ale moze ktos bedzie umial rozszyfrowac lub w jakis sposob przetlumaczyc ta lacine? pozdrawiam emate
pomsee Napisano 1 Październik 2007 Napisano 1 Październik 2007 Wygląda na średniowiecze a napis na pewno łaciński - laik go nie odczyta, na pieczęciach stosowano skróty. Piękny, cenny fant - nie zmarnuj go ma z pewnością wartość naukową.
Pytanie
emate
witam wszystkich,ostatnio znajomy znalazl na polu taka pieczec mam prosbe o identyfikacje oraz ile moze byc warta.pozdrawiam emate
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.