Igor Grożny Napisano 23 Październik 2007 Autor Napisano 23 Październik 2007 Jak zawsze pełne złota.;)
oskar-markiewicz Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 grove3 Ile dałeś za MG-34??? Czyżby był to denix??? Jak kupisz P-08 to daj znać co z jakością. Bo chyba nie zamierzasz kupić takiego samego jak na fotce ;)Pozdrawiam!
grove3 Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Oskar możesz powiedzieć po czym wnioskujesz że to denix i czemu mam nie kupić akurat tego z fotki ?? Pozdr
grove3 Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 Igor pokaż jeszcze co targałeś na plecach przez cały las .Nie bądź samolub lub jak wolisz skromniś .:)
oskar-markiewicz Napisano 23 Październik 2007 Napisano 23 Październik 2007 grove3Wnioskuje po tym że jest to kopia. Gdyż nawet z pozwoleniem nie dozwolone jest trzymanie broni tego typu. A denix jest jedną z najpopularniejszych firm produkujących repliki broni. P-08 z fotki to oryginalny orginał-broń palna ;)Więc kupujesz na własne ryzyko;););)(CHYBA ŻE MASZ POZWOLENIE);]Pozdrawiam!
kindzal Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 Oskar,gdyby kolega Grove3 mieszkal w Polsce,to moze by sie przejmowal jakimis tam pozwoleniami,ale w zwiazku z tym ze on mieszka w NORMALNYM kraju,to i niema tego typu zmartwien i moze sobie w domciu trzymac na przklad taka oto skrzyneczke i wszelkie inne cuda .....
kindzal Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 A w kominku to moze sobie palic takim czyms :
oskar-markiewicz Napisano 24 Październik 2007 Napisano 24 Październik 2007 Na tą skrzyneczke to bym się połakomił! ;)Polska jest troche zacofanym krajem ale kocham! I mam nadzieje że kiedyś się to zmieni!!! U nas za taki arsenał to byś dostał dożywotke;] A tak apropo, ta fotka z rodzinnego albumu ;););)Pozdrawiam!
Igor Grożny Napisano 31 Październik 2007 Autor Napisano 31 Październik 2007 A w zamku pełna sakwa na mnie czekała, tylko ni jak wielkiego mistrza nie dostrzegłem.- Pewnie ze strachu do Nogatu wskoczył. Hehehe
Igor Grożny Napisano 4 Listopad 2007 Autor Napisano 4 Listopad 2007 Zaprezentuje niewielką cześć wcześniejszych fantów po wyczyszczeniu.
Igor Grożny Napisano 4 Listopad 2007 Autor Napisano 4 Listopad 2007 Teraz coś z nowych fantów: Ta buteleczka była zapowiedziom ... okazała się zwykłą butelką".
8total4 Napisano 4 Listopad 2007 Napisano 4 Listopad 2007 az zatyka jak sie widzi po wyczyszczeniu te fanciki :)bardzo dobrze ze wyciagacie polskie cynkowe guziczki, bo niedlugo bedzie o nie naprawde ciezko.. łuseczki 7.92x107 gratuluje najbardziej.Cieszy oko taka 'drobnica' ehh :o)pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.