Skocz do zawartości

Spacer tam gdzie wszyscy byli"

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ileż to razy słyszymy Panie tu wszyscy już byli"A dziś dla relaksu wyrwałem z pracy dwie godziny,by pospacerować po działce i coś wypatrzeć.Spotkany właściciel,uprzejmie poinformował,że szukało tu już wielu,ale czemu nie sprawdzić pomyślałem i oto efekt:
Napisano
Cześć, możesz mi powiedzieć co to za przedmiot, od czego i do czego był stosowany. Chodzi mi o fotkę z czubkami i przedmiot dzbankowaty" znajdujący się nad monetą. Na czubek dziwnie wygląda. Z góry dzięki i pozdrawiam.
Napisano
Według nmnie jest to ołowiana kula,ta część lejkowata to po prostu łączenie które występowało między jedną a drugą.Tam na fotce z wojny" masz taką podobną tylko że malutką i też jest taka pozostałość, ta duża jednak ładniej się zachowała.
Napisano
Po każdej orce jest odkrywana nowa warstwa ziemi z nowymi fantami. Biorąc pod uwagę zasięg wykrywacza, wyrwałeś to, co wcześniej było głębiej
Napisano
Dokładnie! Wracając do domu (okolice domu zawsze przeszukane w pierwszej kolejności no nie?) jadę pi po ścieżce, a tu ni z gruchy ni z pietruchy sygnał. Myślę- przecież tu szukałem- a tu...5 groszy 1992 r. :)))
Napisano
Przyszłe pokolenie to będą się emocjonowały polmoskami". Oczami wyobraźni widzę te kolekcje poszeregowane miastami lub gatunkami napitków, a na forum będą prośby o ID np polmosek z czaszką i piszczelami":)))
Napisano
Wiem co masz na myśli, ale...pomyśl o ewentualnej ewakuacji, o oczach sąsiadów i ludzi postronnych...osobiście nie lubię rzucać się w oczy. Wolę unikać zbędnych pytań i plotek itd.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie