Ostermann Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 tjaa art234-jeśli faktycznie nikogo nie znasz,na tyle ,aby stawać po kogokolwiek stronie' -(cóż za argument) to po co w ogóle zabierasz głos.? Zejdź z lini - tu idzie próba poważnej rozmowy***********************************************************jazłowiak -Szefie Ministerstwa PrawdyTy w ogóle czytasz to co piszesz ??? Na tę chwilę widzę że wystarczy Cię cytować - i nie trzeba już specjalnie znęcać się nad Tobą, mój Ty Wielki Demagogu-Argumentatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostermann Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Ty, jazłowiak - noo weźźźźźźźźźź, nie obrażaj się cooo ??sarkazm chłopie Ci nie wychodzi -demagogicznymi wrzutkami nic ze mną nie wskórasz,to że gdzieś od wielkiego dzwonu podasz jakieś koszty - to efekt dociskania Cię do ściany.Nadal wijesz się jak piskorz, ,złotousty' - i nadal nie odpowiadasz na moje pytania - moje małe Lwie Serce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Nie pękaj człowieku i dalej brnij w kłamstewka, już i tak cała Polska bawi sie Twoim trollowaniem:-) Dawaj, niech skaczą słupki wejść!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostermann Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Hmm, a kogo to masz na myśli pisząc ,cała Polska'? jako Mł.Aspirant Demagogii powinieneś zdawać sobie sprawę że używanie takich nic nie znaczących wypełniaczy typu - zawsze, wszyscy ,cała Polska,nigdy itd- sygnalizuje zapętlenie, i brak pomysłu na wyjście z sytuacji.. To kolejna Twoja prawda objawiona? - to co, Waleczne Serce- dalej ścielisz dym i ściemniasz - a może chcesz spotkać się ze mną,coo? I wtedy np wygarniesz mi i przygwoździsz ,moje kłamstewka' - może mam pojechać na Filtry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 Obawiam się, że jednak, że wątek ten zmierza w niezwykłym kierunku - do Nibylandii? To Tiperrary? Road to Perdition? na Ostrołękę? Od tego miejsca musicie problem ten rozstrzygnąć na prywatnym poletku, może ubitej ziemi, ale nadmiar piany z tego wątku może uniemożlwiwć kontynuowanie innych, jak słusznie zauważył miłościwie nam panujący Bociek, forum to ma ograniczoną pojemność. Zatem koniec i bomba, a kto.... ten trąba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.