fakker Napisano 30 Październik 2007 Autor Napisano 30 Październik 2007 Chyba nasz ale z jakiego okresu nie mam pojęcia.
fakker Napisano 30 Październik 2007 Autor Napisano 30 Październik 2007 I na koniec najciekawsze .COVIENS NICOLA.. PALATINVS Tyle odszyfrowałem chyba dobrze.
fakker Napisano 30 Październik 2007 Autor Napisano 30 Październik 2007 I druga strona przedstawiająca cos na kształt palmy ,może sie mylę.Napis cięszki do odszyfrowania
fakker Napisano 30 Październik 2007 Autor Napisano 30 Październik 2007 Oczywiście powinno być: ciężki do odszyfrowania .Sorry za błąd ale szkołę ukończyłem oj dawno dawno temu ...:)
skorptom Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 Niesamowite to co w ziemi leży.A z drugiej strony ciekawe czy są w Niemczech jakieś strony internetowe typu Odkrywwca.pl". Moglibyśmy zobaczyć co Niemcy znajdują w ziemi z czasów wojny.
8total4 Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 Fakker ładne guziczki, ten liberyjny z inicjałami ciekawy, no i kilka pruskich dosc starego wzoru.Ten malutki to Prusak, głowa orła skierowana 'ku Francji'.. A swoja droga to co ten orzełek ma pod szponami ??gratuluje uporu :o)pozdrawiam!
fakker Napisano 30 Październik 2007 Autor Napisano 30 Październik 2007 ee orzełek pod szponami ma to co każdy szanujący się orzeł mieć powinien :)ten ogonek był trochę dłuższy ale niestety czas zrobil swoje i koniec" mu odfrunał.
fakker Napisano 30 Październik 2007 Autor Napisano 30 Październik 2007 tylko o ktorego orzełka chodzi?jak z guzika to muszę rano zobaczyc.a prusak to co widac
PG Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 A widzę, że kolega Fakker nie próżnuje :) a może tak kiedy by do nas dołączył :)Gratuluję trafień i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.