M40 Napisano 16 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Właśnie puścili materiał w Faktach na TVN na temat kolekcjonerów. O dziwo był w 100% pozytywny i zwracał uwagę na badziewne kwestje prawne oraz na nieprawidłowe stereotypy ;)Pozdrawiam i oby więcej takich materiałów, a nie tylko rewelacje o neofaszystach, terrorystach i psyhopatach zbierających bomby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M40 Napisano 16 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2007 oczywiście miało być: materiał na temat rekonstruktorów i kolekcjonerów starych pojazdów wojskowych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczor82 Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Szkoda że nie pojechali z kamerą na Bzurę 2007... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Także oglądałem i jestem pozytywnie zaskoczony.Nareszcie pokazano to jako hobby a nie jakieś zboczenie społeczne". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 od razu widać ,że wybory się zbliżają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadkus Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 ja tam wyczuwam podstęp dziennikarzy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.