Skocz do zawartości

okolice Poznania vol.4

romkol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 307
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Ponarzekać troszkę nie zaszkodzi;)
Z tym piciem to żartowałem.
A tak na poważnie to ja trafiłem dość dziwny kawałek(myślę że wcześniej była to kulka),guzik prl z orzełkiem,jakiś nóż i takie tam.My byliśmy w lesie więc nie było tak źle.Tym razem trafiły mi się tylko sarny ha ha ha .

Kurcze - fajny ten krzyż... Polecam informacje o tej bitwie (Schlacht von Königgrätz).

http://pl.wikipedia.org/wiki/Bitwa_pod_Sadow%C4%85
Kawał historii...

Wasz masochizm został wynagrodzony :]
Też się zastanawiałem nad wypadem w weekend, ale stwierdziłem, że nie chcę się przed Świętami rozlożyć, więc zostałem w chacie.
Co za coś... ;)

Romkol wydobrzałeś? Kusisz tym spacerkiem, niestety ja odpadam - dziś wieczorem lub jutro jadę już w rodzinne landy :)
Ale w przedsylwestrowy weekend możnaby coś zaplanować - może na jakieś ostatnie trafienie roku", jeśli aura dopisze?
Pozdr.

Spoko - fajna sprawa ten wypad w przyszły weekend!Piersióweczki z gorzołem za pazuchą, walonki na nogach, rękawice z niedzwiedziej skóry na rękach, kilofy w plecakach i jazda! :D
SV - z tą granicą to faktycznie fajna sprawa, szkoda tylko, że wschodniej nie otworzyli... :)

kamdrum no chyba się mylisz - a Litwa,łotwa i Estonia? Toż to to wschodnia granica i tam też można się wybrać .Mnie juz jeden taki męczy by zrobić tam mały wypadzik ale ja jakos leniwy sie zrobiłem na tę porę roku.
pzdr

litwa łotwa estonia dobry temat aleee.. z tego z litwy bardzo łatwo bez sprzętu wrócić wiec życze szczescia :p najbardziej goscinna pod tym wzgledem jest chyba estonia a poza tym czyżby wszystkie juz skarby w Polsce wykopano ze by myslec o zagranicy :) pozdr.

Z okazji zbliżających się świąt, wszystkim znanym i jeszcze nie poznanym kolegom życzę płytkich dołków, super trafień i niech wam gleba lekką będzie :D

Zimno dziś trochę, ale lecę w teren...
Pozdr.

Witam!
To ja również dołączam się do tych powyższych życzeń i dodać tylko mogę abyście się nie przejedli bo będzie problem z nachylaniem;)
Zdrowych,spokojnych świąt oraz dużo prezentów pod choinką(ami)!
Pozdr.281

Nakopałem się, zmarzłem, usmarkałem się a efekt bez rewelacji...
3 pfenninge (120 Einen Thaler) 1851, 4 pfenninge (90 Einen Thaler) 1860 i jakaś zawieszka Handwerk... (?) A jak u was, byliście gdzieś?
Pozdr.

Witam !!!
Ja oczywiście też życzę wszystkim zdrowych i spokojnych świąt oraz nowego roku bez bólu głowy ;-).
Ja dzisiaj do południa wyskoczyłem sobie na poletko przy drugiej przeprawie , ziemia twarda niestety, z nosa sople.
Ja szarpnąłem 1/2 grosza SAP, a kolega 1 grosza SAP i pfeniga 1940.
pzdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie