Skocz do zawartości

Taką konserwe to też bym chciał znależć

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
No coś tu śmierdzi. Skóra jest w idealnym stanie, medale też w nie najgorszym a ten pistolecik wygląda jakby 100 lat w błocie leżał.
Napisano
Cronos -własnie skóra bardzo dobrze znosi glebe -a jk jeszcze była czymś osłonięta -kiedyŚ podczas Ekshumacji w Radomiu widziałem jak odkopali niemieckiego żołnierza wyciągnęli buty i wysypali kości po paru uderzeniach wysypały się ze resztkami skarpet czy onucami ?–natomiast buty były trochę wymiętolone –jakiś ciężar ziemi musiały znosić –ale wizualnie były ok. pozatym że dratwa puściła na łączeniach – podobnie kiedyś jak trafiliśmy na żołnierzy z pierwszej wojny –pisałem tu na forum – elementy umundurowania ze skóry zachowały się w b.dobry stanie –i niczym nie były osłonięte jak w tym przypadku-ja uważam że tu nie było przekrętu –takie moje zdanie -pozdro
Napisano
kopijnik2 -Ty to jak się przyczepisz to jak rzep psiego ogona heheh- porównaj pojemnik do saperki i do butów osobnika klęczącego w oddali -pozdro
Napisano
Na detektorweb polecam tez TOP10 - co oni tam w Czechach (i okolicach) kopia... U nas pewnie niewiele gorzej, ale mniej sie o tym mowi a i chwalic sie niebezpiecznie... :-/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie