tedeb2 Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 dzis znalazlem blaszkie z numerem 97 jest ona wielkosci wspulczesnej 5 zl , wyglada jak umerek do szatni... czy ktos moze mi pomuc co to za blaszka , znalazlem ja blisko leja po bombce nie duzej
tedeb2 Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 sorki za slaby mam aparat nic nie bedzie widac. jest miedziana lub mosiezna z dziurka u gury
Daro76 Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 Postaraj się o aparet i wstaw foto do działu identyfikacji. Pozdro.
mieszko_1vp Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 dziurka u gury "-gur (QSTs)znaczenie: kolorowa (najczęściej czerwona) bawełna używana na Podlasiu do przetykania białego lnianego płótna"-nie wiem o co chodzi...
karpik Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 Jak gura nie przyszła do Mahometa to Mahomet kupił słownik:) Żartuję, bo się zdarza.Jak jest sam numer to się nigdy nie dowiesz. Tzw. szatniak.Pozdrawiam.
mieszko_1vp Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 a skąd wiesz że kolega miał na myśli góre",a nie gure"...czy bombki miały swoje numerki do szatni ?
tedeb2 Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Napisano 9 Wrzesień 2007 tematem jest blaszka ta na foto (a nie gura)czy (góra)pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.