adasiek Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Mam niemiecka bluze do podszewki doszyte są z obu stron takie poski, do czego to było? Nie jestem znawcą, prosze o pomoc, z góry dziękipozdrawiam Adam
adasiek Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Mam niemiecka bluze do podszewki doszyte są z obu stron takie poski, do czego to było? Nie jestem znawcą, prosze o pomoc, z góry dziękipozdrawiam Adam
Kiler Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Czy przypadkiem nie jest to pasek dp haka mundurowego?
Parowóz Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 po zasznurowaniu wyszczuplało sylwetke delikwenta z brzuszkiem
adasiek Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Mam jeszcze jedno zdjęcie, wydaje mi się że to jakieś mocowanie na haki (tak jak pisał Kiler), ale pewności nie mam,wie może ktoś jak taki hak wygląda?
irade Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Witam:)Przejżyj ten wątek:)tam masz odpowiedź:)http://www.odkrywca-online.com/niemiecka-kurtka-mundurowa-wz-36,399967.html#399967Patrz na wypowiedzi od lutego tego roku:)Pozdro:)
Question
adasiek
Mam niemiecka bluze do podszewki doszyte są z obu stron takie poski, do czego to było? Nie jestem znawcą, prosze o pomoc, z góry dzięki
pozdrawiam Adam
8 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.