adasiek Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 Mam niemiecka bluze do podszewki doszyte są z obu stron takie poski, do czego to było? Nie jestem znawcą, prosze o pomoc, z góry dziękipozdrawiam Adam
adasiek Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 Mam niemiecka bluze do podszewki doszyte są z obu stron takie poski, do czego to było? Nie jestem znawcą, prosze o pomoc, z góry dziękipozdrawiam Adam
Kiler Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 Czy przypadkiem nie jest to pasek dp haka mundurowego?
Parowóz Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 po zasznurowaniu wyszczuplało sylwetke delikwenta z brzuszkiem
adasiek Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Napisano 10 Wrzesień 2007 Mam jeszcze jedno zdjęcie, wydaje mi się że to jakieś mocowanie na haki (tak jak pisał Kiler), ale pewności nie mam,wie może ktoś jak taki hak wygląda?
irade Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 Witam:)Przejżyj ten wątek:)tam masz odpowiedź:)http://www.odkrywca-online.com/niemiecka-kurtka-mundurowa-wz-36,399967.html#399967Patrz na wypowiedzi od lutego tego roku:)Pozdro:)
Pytanie
adasiek
Mam niemiecka bluze do podszewki doszyte są z obu stron takie poski, do czego to było? Nie jestem znawcą, prosze o pomoc, z góry dzięki
pozdrawiam Adam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.