MAJKI Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Wiem,wiem,łepki bawiły sie w wojnę i podrasowały" sobie hełm:-))))).Ale za paczkę mocnych i 10 zeta i tak sie opłacało:-)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Wrrr....to znalezione na grzybach,na poligonie w skrzyni po ruskiej skrzyni po ammo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Powędrowało do stawu,skrzynia do warsztatu.....:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Fajne te Takie tamy:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Mają małolaty tego więcej,tak sie chwalą:-)))Powiedziałem że zawitam na wsi po niedzieli,mają coś uszykować:-))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Fajna tablica NSKK, mam troche podobna tyle ze kolorowapozdrawiam pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasioo Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Ten taki tam wygląda bardzo nowocześnie czy jest to jakieś RPG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yasioo Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Ten taki tam wygląda bardzo nowocześnie czy jest to jakieś RPG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł333 Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 RucznujProtiwtankowyjGranatomiet Agleń-chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 no tak ! coraz bliżej sanatorium :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.