paweł333 Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 bagnet austryjacki S 98 ość.znaleziony na pozycji mławskiej.wyszła jeszcze saperka niemiecka starszego typu w świetnym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svensson Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Hej,bardzo fajny fant,moim pierwszym trafieniem tez był bagnet,tyle że paradny policyjny.Mam małe pytanko,jesteś z okolic Mławy,czy były to ''gościnne występy''? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł333 Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Jestem z Ciechanowa,wyjazd na pozycje mławską był moją pierwszą dalszą wyprawą.Wcześniej chodziłem w okolicy miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wombacik Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Bardzo ladny fant. Zycze dalszych takich pozytywnych trafien. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Witam.Fajne trafienie. Z tym że na pierwszy rzut oka, to nie austriacki a pruski, i nie ość a liść. Oby tak dalej gratuluję i pozdrawiam. Lemeryt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k.roszkowski Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Nie jest to tzw. ość, ani liść. Jest to pruski bagnet wz. 71/98, gratuluję trafienia, rzadki bagnet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł333 Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 A oto i saperka z tego samego miejsca.Na zdjęciu nie widać ale jest w bardzo dobrym stanie.Już wypiaskowana.A jeśli chodzi o bagnet to ile według was może być wart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 nie sprzedawaj fantu, zatrzymaj go, a cena za taki stan nie usatysfakcjonuje zaufaj.gratuluje trafienia, miałem okazje ostatnio kupic taki z biciami bardzo tanio ale nie było opcji z kasą :(za miesiac jest moj.pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 saperka lwp.i bron boze nie piaskuj fantów! tylko elektroliza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł333 Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2007 nadal twierdzisz Horst że saperka lwp?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Hm... albo angielska albo niemiecka 1ws. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł333 Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2007 niemiecka z pozycji Mławskiej z 39-ego leżała metr od bagnetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harnas Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Jest to saperka austriacka, pierwszowojenna.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harnas Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Sorki fota nie weszła :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harnas Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harnas Napisano 8 Wrzesień 2007 Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Punca na trzonku :)Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.