Skocz do zawartości

TVN turbo

Pietrucha

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!
Dzisiaj w faktach dowiedziałem się że od jutra startuje nowy program tvn turbo. Ma to być brogram motoryzacyjny w którym ma być poświęcony czas również pojazdom militarnym.

pozdr.
Napisano
Ma to byc program samochodowy w tym 4x4 ale znajac plastykowom ;-) Martynke i TVN to i tak bedzie kiszka.
O pojazdach militarnych to raczej bedzie mozna zapomniec bo i niby skad wiedza o tym
Napisano
Ona może coś wiedzieć o militarystach bo mnie raz mało nie potrąciła. Wśród motocyklistów nie ma się już co pokazywać. Wszyscy się z niej smieją poza takimi egzemplażami z jej paczki ja Kenio z BB.
Poziom tej TV jest niżej od dna. Dziękuje im za to bo w ciągu całych studiów nikt mi nie powiedział że jest drugie dno kultury a tu prosze. Można tworzyc wyimaginowane programy ponizej poziomu g...
Napisano
Też niczego specjalnego się niespodziewam po tvn. a to że Martynka ma prowadzić program to mówili. Jak to Lis powiedział i jakiś inny Geiazdą tego programu będzie martyna wojciechowska" czy jak ona ma tam na nazwiska.
Napisano
...Wśród motocyklistów nie ma się już co pokazywać. Wszyscy się z niej smieją...
Towarzystwo spod znaku 4x4 tez sobie zrazila szczegolnie po ostatniej Transsyberii
Ma talent dziewczyna ;-))
Napisano
Martynka ma ochotę na jakąś nową terenówkę, ja wiem... może T-34, jak to ruskie - prosty w obsłudze, nie psuje się, silnik się podkręci, wspawa się klatkę i na rajd można jechać:)
Napisano
Ona nie tylko motocyklistów i 4x4 zraziła ale także mechaników i wogóle wszystkich co siedzą profesjonalnie w samochodach. Pamiętam wybuchy śmiechu na lekcjach, kiedy oglądaliśmy programy moto z kasety wideo. Jej program oglądało się tylko dla jaj :)))

pozdrawiam
d007
Napisano
Widziałem program Mała armia" dzisiaj. Nic specjalnego. Z tego co pamiętam to najpierw pokazali Willisa, a dokładniej jakieś zdjęcia archiwalne chyba z testów na jakimś poligonie. Do tego krótka historia powstania, i współczesne wersje jeepa. Ogólnie kiszka. Potem była prezentacja ambulansu LandRovera, i jakiś współczesnych terenówek, które przejeżdzają przez rów z wodą co chwile się w nim zakopując (tu jednak nie zauważyłem związku z pojazdami militarnymi, w programie wyjasnili, że podobnie zakopują się w czasie działań bojowych :-). Następnie pokazali samolot Folcon chyba, nie wiem bo zmieniłem program w tym momencie...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie