Pietrucha Napisano 11 Grudzień 2003 Autor Napisano 11 Grudzień 2003 Witam!Dzisiaj w faktach dowiedziałem się że od jutra startuje nowy program tvn turbo. Ma to być brogram motoryzacyjny w którym ma być poświęcony czas również pojazdom militarnym. pozdr.
d007 Napisano 11 Grudzień 2003 Napisano 11 Grudzień 2003 To będzie jak wszystko w tvn zwykłym komercyjnym szajsem, więc nie ma się co podniecać. pozdrawiam d007
danieloff Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 Pewnie Martynie W. znudziły sie cywilne pojazdy...
jerry30 Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 Ma to byc program samochodowy w tym 4x4 ale znajac plastykowom ;-) Martynke i TVN to i tak bedzie kiszka.O pojazdach militarnych to raczej bedzie mozna zapomniec bo i niby skad wiedza o tym
Indian Chief Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 Ona może coś wiedzieć o militarystach bo mnie raz mało nie potrąciła. Wśród motocyklistów nie ma się już co pokazywać. Wszyscy się z niej smieją poza takimi egzemplażami z jej paczki ja Kenio z BB.Poziom tej TV jest niżej od dna. Dziękuje im za to bo w ciągu całych studiów nikt mi nie powiedział że jest drugie dno kultury a tu prosze. Można tworzyc wyimaginowane programy ponizej poziomu g...
Pietrucha Napisano 12 Grudzień 2003 Autor Napisano 12 Grudzień 2003 Też niczego specjalnego się niespodziewam po tvn. a to że Martynka ma prowadzić program to mówili. Jak to Lis powiedział i jakiś inny Geiazdą tego programu będzie martyna wojciechowska" czy jak ona ma tam na nazwiska.
bjar_1 Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 No ,to pewnie będzie coś w stylu Nie do wiary".No ale po TVN nie ma się czego innego spodziewać...pozdrawiam
jerry30 Napisano 15 Grudzień 2003 Napisano 15 Grudzień 2003 ...Wśród motocyklistów nie ma się już co pokazywać. Wszyscy się z niej smieją...Towarzystwo spod znaku 4x4 tez sobie zrazila szczegolnie po ostatniej TranssyberiiMa talent dziewczyna ;-))
Szefo Napisano 15 Grudzień 2003 Napisano 15 Grudzień 2003 Martynka ma ochotę na jakąś nową terenówkę, ja wiem... może T-34, jak to ruskie - prosty w obsłudze, nie psuje się, silnik się podkręci, wspawa się klatkę i na rajd można jechać:)
d007 Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 Ona nie tylko motocyklistów i 4x4 zraziła ale także mechaników i wogóle wszystkich co siedzą profesjonalnie w samochodach. Pamiętam wybuchy śmiechu na lekcjach, kiedy oglądaliśmy programy moto z kasety wideo. Jej program oglądało się tylko dla jaj :)))pozdrawiam d007
Gość Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 Widziałem program Mała armia" dzisiaj. Nic specjalnego. Z tego co pamiętam to najpierw pokazali Willisa, a dokładniej jakieś zdjęcia archiwalne chyba z testów na jakimś poligonie. Do tego krótka historia powstania, i współczesne wersje jeepa. Ogólnie kiszka. Potem była prezentacja ambulansu LandRovera, i jakiś współczesnych terenówek, które przejeżdzają przez rów z wodą co chwile się w nim zakopując (tu jednak nie zauważyłem związku z pojazdami militarnymi, w programie wyjasnili, że podobnie zakopują się w czasie działań bojowych :-). Następnie pokazali samolot Folcon chyba, nie wiem bo zmieniłem program w tym momencie...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.