Skocz do zawartości

Gdzie można oddać znalezione naboje?

darcos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Moja mała dygresja jest tylko taka: nabój karabinowy jako taki sam nie wystrzela, więc jak przy nim nie majstrować to nie jest groźny. Co innego wiercenie itp. Do wszystkich ciekawskich: NIE ROZWIERCAJCIE PEŁNYCH NABOI!
PS. Że samo posiadanie jest nielegalne, to zupełnie inna bajka :(
Napisano
Wyjecie karty z telefonu albo zadzwonienie z budki nic nie da bo po pierwsze jak wytlumaczycie miejsce gdzie o" jest. A po drugie to nie wiem czy wezma to na powaznie...

Przyklad z mojego podwórka" :
Znależli chłopaki trochę rozrywek (niestety nie jakies ta pestki od km a pelnowartosciowe od FLAKa), dorwali na miescie dziennikarza i sprzedali mu temat - tam i tam leza niewypaly i zeby odpowiednie sluzby zareagowaly dodatkowo bez podawania żrodla informacji! - ten puścil dalej info w obieg i saperzy sie juz zajeli.
Przy okazji teren zostal oczyszczony z groznych urwiłappek a dziennikarz miał extra material do gazety.

Czyli jak sie chce to sie moze....
Napisano
za kazdy nabój który posiada ładunek można mieć sprawe w sądzie. Sam miałem za 7 od kb MOSIN. Proponuje nie chwalić sie nikomu o pestkach a w szczególności policji. Bo bedzie chała, i po sadach bedziemy jeżdzic.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie