Elgie Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 To znaleziska z mojej działki.Wszystkie ombki" zostały zneutralizowane na poligonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elgie Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 To następne 2 iespodzianki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elgie Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 I znowu 2 .Chyba lubią być parami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elgie Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2007 To kolejne wykopalisko. Ponoć peryskop z czołgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Peryskopu nie oddawaj i kop dalej może znajdziesz resztę. Fajnie by wyglądał przed domem:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Przedmówcy słusznie prawią ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elgie Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Niestety reszty czołgu nie ma:(pojechał do huty w latach 50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elgie Napisano 3 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2007 2 hełmy, znalezione w pozostałościach po zbiorowej mogile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaco25 Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 no,no ładną masz tą działke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftwaffe25 Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Witam. Nie chciałbyś pozbyc się tych garnków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elgie Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 noo działka super. Znajomi sie śmieją,że jej wartość wzrosła bo jest uzbrojona hehe a ja kupiłam zwykłe pole:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 tylko nie próbuj sprzedawać tego złomu ,bo zaraz się okaże ,że to dobro narodowe ,a Ty chcesz się nielegalnie i szybko wzbogacić!... ech Ci grabieżcy dóbr kultury ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elgie Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Ja mam dobre serce i złom za darmo rozdaję;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 jak za darmo to za chwilę wpadnie do Ciebie urząd podatkowy i wykończy Cię jak tego piekarza ,Który rozdawał stary chleb bezdomnym ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 jak za darmo to za chwilę wpadnie do Ciebie urząd podatkowy i wykończy Cię jak tego piekarza ,Który rozdawał stary chleb bezdomnym ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wombacik Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 No dokladnie , :) za dobrym nie mozesz byc. A tak apropo tematu do mniemam ze miała to byc działka rekreacyjna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elgie Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Taa takie pirdółki marchewki, ogórki miały być...na pocieszenie że oprócz ombek" były inne ciekawsze fanty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 od razu widać ,że baba ...marchewkę będzie hodować!...ogórki kobieto! tylko ogórki!!! ...ukisić i żeby na zagryche było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Witam!Z wielką chęcią wezme ten złom". Jakie to województwo? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elgie Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 no tak...baba to tylko 3k kinder,kuche,kirche a nie...jeszcze 4k kiszenie!;)A ze złomu to tylko te skorupy z hełmu zostały. woj.dolnośląskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftwaffe25 Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 To co z tymi hełmami?Z chęcią je przygarnę i jescze zapłacę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 To 3k nawet mi przez myśl nie przeszło ! tylko ta marchewka... to zmarnowanie rolniczego areału ,bo z tego ani bimber dobry ,ani zagrycha żadna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elgie Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 e tam z marchewki mozna dzem zrobić:)A i od biedy zagryche można zrobić (marynowana).A co do hełmów - odp jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 5 Wrzesień 2007 Share Napisano 5 Wrzesień 2007 No dooobra... marchewkowe ciasto też jest OK ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elgie Napisano 21 Luty 2008 Autor Share Napisano 21 Luty 2008 Odgrzebałam stary wątek, żeby było wszystko w jednym:) To kolejne znalezisko z mojej uzbrojonej" działki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.