R. Lewy" Lewszyk Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 To był egzemplaż filmowy, czyli nie odrestaurowany lecz przygotowany do filmu (pomalowany na rdzę, smar, bród, nieruchome części, przerdzewiałe blachy) i kolory niewłaściwe. Teraz podwozie jest w pełmi sprawne, wypiaskowane, z najdrobniejszymi detalami, (akumulator, instrukcja obsługi, narzędzia, pasy holownicze, zapasowe magazynki).
yoony Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 ja tak troche z innei strony mam wrazenie ze w ostatnich scenach obok tego flaka w tle wystepuje reflektor 60cm na wozkuczy mnie sie tylko uwidzialo a jesli nie to czy masz moze fotki?
R. Lewy" Lewszyk Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Być może, kolega od którego wziąłem te dwa Flaki ma również reflektor, lecz jest on piekielnie drogi, kosztuje tyle co dwa Flaki. Będę w Anglii w poniedziałek to postaram się zrobić jakieś zdjęcia.
sten Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Czy sciagales je prosto z Angli?(kiedys,gdzies czytalem, ze do Polski 2szt. z czech przywedrowaly)Kurcze jestem pod wrazeniem :-ORESPEKT!!!!Pzdr.sten
R. Lewy" Lewszyk Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 To ja napisałem że jeden wyjedzie. I wyjechał.
sten Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Czy mozesz wstawic fotki jak bedziesz gotowy z flakiem?No i czy mozna liczyc ze pojawisz sie na jakims zlocie z 38?
R. Lewy" Lewszyk Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Z fotkami to nie problem, Flaka będzie można zobaczyć na styczniowym Motobazarze w Łodzi. Co do zlotów to byc może Darłowo, ale to krótko po Normandii więc nie wiem. Może w tym roku uda mi się dojechać nad Bzurę. I to chyba wszystko co mamy ciekawego w kraju (jeśli Darłowo jest ciekawe).
polsmol Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 ciekawe rzeczy tu mozna obejrzećA jak ten niemiecki sprzęt trafił do Anglii?
Gość Napisano 11 Grudzień 2003 Napisano 11 Grudzień 2003 Pewnie, że warto nad Bzurę, oby tylko pogoda dopisała.Pozdrawiam
Monsun Napisano 11 Grudzień 2003 Napisano 11 Grudzień 2003 Panie Robercie,widziałem Pańską prośbę na militaria-fundforum. Jeśli potrzebuje Pan wsparcie językowego, proszę napisać do mnie maila, to od razu przetłumaczę.Postaram się na tym forum zalogować i wyjaśnić tym niedowiarkom o co chodzi.PozdrawiamMarcin
michalczewski Napisano 11 Grudzień 2003 Napisano 11 Grudzień 2003 Szkoda ze sie nie udalo wyciagnac PAK-a 40 :D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.