Skocz do zawartości

c.d. Porzucona broń...ciężka

herring

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
To był egzemplaż filmowy, czyli nie odrestaurowany lecz przygotowany do filmu (pomalowany na rdzę, smar, bród, nieruchome części, przerdzewiałe blachy) i kolory niewłaściwe. Teraz podwozie jest w pełmi sprawne, wypiaskowane, z najdrobniejszymi detalami, (akumulator, instrukcja obsługi, narzędzia, pasy holownicze, zapasowe magazynki).
Napisano
ja tak troche z innei strony
mam wrazenie ze w ostatnich scenach obok tego flaka w tle wystepuje reflektor 60cm na wozku
czy mnie sie tylko uwidzialo a jesli nie to czy masz moze fotki?
Napisano
Czy sciagales je prosto z Angli?(kiedys,gdzies czytalem, ze do Polski 2szt. z czech przywedrowaly)
Kurcze jestem pod wrazeniem :-O

RESPEKT!!!!

Pzdr.
sten
Napisano
Z fotkami to nie problem, Flaka będzie można zobaczyć na styczniowym Motobazarze w Łodzi. Co do zlotów to byc może Darłowo, ale to krótko po Normandii więc nie wiem. Może w tym roku uda mi się dojechać nad Bzurę. I to chyba wszystko co mamy ciekawego w kraju (jeśli Darłowo jest ciekawe).
Napisano
Pewnie, że warto nad Bzurę, oby tylko pogoda dopisała.
Pozdrawiam
Napisano
Panie Robercie,
widziałem Pańską prośbę na militaria-fundforum. Jeśli potrzebuje Pan wsparcie językowego, proszę napisać do mnie maila, to od razu przetłumaczę.Postaram się na tym forum zalogować i wyjaśnić tym niedowiarkom o co chodzi.

Pozdrawiam
Marcin

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie