pol Napisano 27 Sierpień 2007 Autor Napisano 27 Sierpień 2007 Witam mam pytanie co to moze byc za klamra, oczywiscie dla pomocnych osob przewidziana jest nagroda - uscisk reki prezesa i cos jeszcze :)pozdrawiam pol
krystian-szabla Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 klamra zolnierza rormacji waffen ss . pozdrawiam i gratuluje fantu
pol Napisano 27 Sierpień 2007 Autor Napisano 27 Sierpień 2007 Danieloff jestes blisko , ale jeszcze nie rozwiaze tego konkursu :P
pol Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Napisano 30 Sierpień 2007 A o to rozwiazanie konkursu. Hmmmm, i co tu sobie myslec , czyzby elitarne jednostki ss do walki tylko z NKWD , a moze formowane z jenców radzieckich, ale tylko w okresie zima i jesien , kiedy byly najgorsze temp :POt taka ciekowostkapozdrawiam pol
pol Napisano 28 Sierpień 2007 Autor Napisano 28 Sierpień 2007 hOOpOe blisko blisko, ale jeszcze nie goraco :Ppozdrawiam pol
pol Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Napisano 30 Sierpień 2007 kopijnik2 tyle to wiem , a to co napisalem to takie rozwazania w formie zartu hehehe :Ppozdrawiam pol
Pytanie
pol
Witam mam pytanie co to moze byc za klamra, oczywiscie dla pomocnych osob przewidziana jest nagroda - uscisk reki prezesa i cos jeszcze :)
pozdrawiam pol
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.