Spiderski Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Czesc Piotrek.Ja mam Solarisa, ale starego (na wiosnę ma wyjść nowy Rutus), jakbyś chciał obejrzeć, zobaczyć jak działa to wal do mnie śmiało. GG 1972425Ps. U mnie to chyba koniec sezonu niestety, no chyba że koniec śniegu będzie.pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 WitamCoś mało fantów pokazujecie wiec moze ja sie pochawle jednym ze swoim z ostatnich dni.Pozdr,Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 A jeszcze zegarek wrzuce a reszte to moze kiedy indziej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 I druga strona ale klapka mi odpadła ale widać wewnętrzną z napisami.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 WitamCo chodzi o nas to cały czas walczymy pomimo wiatru ,deszczu., śniegu wychodzimy w teren . Fotka z soboty po oczyszczeniu . Czy jakieś plany na sobotę już zaiskrzyły ? pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Gratuluje znajdek. A oto mój znaczek pruskiego policjanta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 A to już złotko, średnica 26 milimetrów(ogromnego palucha ktoś musiał mieć:)) bicia A.K.1905 czyli stara..pozdr.Wszystkich, starych i nowych poszukiwaczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 15 Listopad 2007 Autor Share Napisano 15 Listopad 2007 Chwała,w końcu widać, że duch w narodzie nie gaśnie - przemierzacie przestrzenie historii... świetnie!Nadchodzą nieruchliwe dni, więc ponawiam apel o fotkach i opisach na stronę, jakieś pomysły, sugestie...Tymczasem - bywajcie M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Witam Chyba się zapowiada dłuższa przerwa w kopaniu ,to może jakieś spotkanie przy kufelku co koledzy na taki pomysł ?pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 ze mną jak z dzieckiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 Chwała,niestety sobotę mam zajętą, niedziela pod znakiem zapytania, ale jeśli się spotkacie to nie zapomnijcie choć słowem poruszyć temat strony i materiałów - może kilka sugestii, pomysłów... Wesołego spotkania - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 WitamJakaś taka cisza nastała. Ktoś gdzies rusza w trase w weekend? To moje ostatnie do kolekcji:)Pozd.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 22 Listopad 2007 Share Napisano 22 Listopad 2007 WitamTylko po gratulować takich okazów nie często one wychodzą na światło dzienne .Czy to te same miejsce co te miareczki.Na wypady zawsze jestem otwarty tylko trzeba do mnie napisać na e-mail bo mam coś z pocztą i nie mogę wysłać pierwszy wiadomości.pozdrawiam ... J ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 WitamJarosław - nie wiem o jakich miareczkach mowisz:) I nikt nigdzie nie był? Nikt sie nie chwali...może pogoda nie dopisała? Ale ja tam byłem sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Sqn niezłe zródełko znalazłeś. Kolejne mareczki. Gratuluje. U mnie niestety problemy czasowe. Trzeba było sie udzielać w stanie kawalerskim teraz niestety rodzina bardzo ogranicza czas na tego typu zainteresowania. Pozdrowienia dla Ciebie i innych kolegów. R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 27 Listopad 2007 Autor Share Napisano 27 Listopad 2007 Chwałą,miło usłyszeć" dawno nie słyszanych... u mnie czasu jako i zwykle mało... jak nie praca to rodzina absorbuje wszystkie (prawie) wolne chwile... jestem jednak dobrej myśli.Pozdrawiam obecnych i tych, których dawno tu nie słyszano".M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Witam!!!Ja także nie mam się czym pochwalić. Brak czasu, krótkie dnie, długie noce, aura pogodowa niesprzyjająca memu hobby to są przeszkody do tzw. KOPANKA. Może niedziela cosik przyniesie ciekawego ale to zależy od pogody.Pozdrawiam wszystkich ciepło (to najważniejsze w taką pogodę)Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 WitamW końcu pogoda pozwoliła na mały spacerek w małym gronie zagorzalców do jakich należę , co chodzi o fanty to mało ich było , ale przecież nie oto chodzi . Wyszła połówka blaszki w dość nie ciekawym stanie .EMIL SCHEELKOSLIN MAUER STR.6 16.6.00.4.K.I.R.49.ST. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 A oto i drugi fant zalegał bardzo płytko prawie w ściółce i jeszcze na dodatek złożony .pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Witam!A to dzisiejsze fanty z wycieczki po lesie!kawałek klamerki...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 taki malutki kuraczek....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Ładniutki prusaczek ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Ręce do góry ......Ołowiany żołnierzyk......i to wszystkoRaczek - gratuluje znajdek :)pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.