Jarosław Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 No i to wybyło na tyle .Pozdrawiam …J… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Chwała,Jarosławie - miałem szczere chęci dołączyć - jednako praca i żegnanie kolejnych wyjeżdżających za chlebem na długo zwyciężyły. Zresztą u mnie nigdy nie wiadomo...Gratuluję sreberek i poprzednich znajdek.Co u pozostałych?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Jarosławie przecież ta wycieczka miała być ranna. Korcze a ja nie miałem z kim jechać w sobotę po południu.Po za tym to gratuluje znajdek.pozdrawiamArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 WitamA ja już tak myślę że wszyscy zapomnieli o mnie lub nie mają do mnie namiarów .Dziś co nieco wyszło ale spodziewałem się lepszych wyników .Pozdrawiam …J… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 18 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Chwała,co to za marynistyczna ciekawostka? Możesz napisać co tam jest napisane? Znalezione na polu czy w lesie?Mam nadzieję, że myślisz o ciekawostkach na stronę?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkow Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 Jarosławie gdzie Ty żeglujesz że znajdujesz takie fanty?To znaczek z Dnia żeglugi niemieckiej". Ta sentencja na górze to: żeglowanie jest potrzebą (koniecznością)"Dzięki tobie jest co oglądnąć na forum.Pozdrawiam. R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 18 Wrzesień 2007 Share Napisano 18 Wrzesień 2007 WitamTyle ci (W). musi wystarczyć ponieważ odznaka przebywa w moczeniu w roztworze a wyciągnę ją dopiero za tydzień , znaleziona na polu jak resztę fantów .Pozdrawiam … J … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Chwała,piękna rzecz", że posłużę się cytatem. Ciekawe poletko trafiłeś - zaproś kolegów, może coś więcej wyczeszą hi hi...A jak postępy reszty kolegów?Od piątku do niedzieli nie będzie mnie na naszym terenie - muszę wyjechać - zabieram wykrywkę, bo może czas i pogoda dopiszą hi hi...Tymczasem zagadka: z jakim wydarzeniem z dziejów Polski należy powiązać owe zdjęcia. Jest to połowa ostatniej strony Przewodnika Katolickiego" wydawanego w Poznaniu z dnia 16 października 1938 roku (cena 20gr). Zwycięzca w nagrodę będzie mógł zaprosić kolegów na nową miejscówkę hi hi.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 WitamPowinna byc jakas nagroda za trafienie owej" miejscowki hihiTen konkurs to specjalnie taki rudny"? hihiZ mojej strony moge tylko wnioskowac za kolejna zmiana nicka dla kolegi J. Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Po tej szturmówce i derK powinien miec nickname zmieniony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 Coś tu czuje małą zazdrość na forum!!!!pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 A na jaki ,bo niektore sa juz zarezerwowane..hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 np. farciarz-K:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 W sumie ,czemu nie...zawsze to jakaś odmiana.Szkoda tylko ,że większość zaczynających się na lu...jest zajęta..haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 19 Wrzesień 2007 Share Napisano 19 Wrzesień 2007 WitamCo chodzi o tę poletko to czesane chyba już przez wszystkich . Dziś też trochę poszaleliśmy po innym często czesanym polu i fanty dalej wychodzą .Pozdrawiam …J… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Chwała,z tym czesaniem to chyba czeszecie po sobie hi hi (z racji moich częstych" wyjść śmiem twierdzić, że moija cewka (hi hi) tam nie miała przyjemności ha ha.Wybywam dzisiaj koło Łeby na dwa dni. Mam nadzieję, że pola tamtejsze przywitają mnie przyjaźnie i poczęstują nie widłami, a ciekawymi drobiazgami.Jak plany pozostałych historycznych koszalinian?Jeśli chodzi o spotkanie w szerszym gronie - to pewnikiem jest ,że przyszły łik-end mam zajęty, a następne niepewne z racji wyborów (więcej nieprzewidzianych zadań do wykonania). Pocieszające jest to, że sezon pewnie jeszcze trochę potrwa, więc nie czas na podsumowania hi hi...Tymczasem bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Ma ktoś plany na jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 WitamWojna do mnie nie miej żalu nieraz próbowałem się z tobą spotkać ale ty jak zwykle !Co chodzi o jutro , jest chęć wyjazdu na pole .Fotka z wczoraj .pozdrawiam …J… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Co tak towarzystwo ucichło nagle!!!!pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Chwała,przed chwilą wróciłem z Poznania (niech ich szlag trafi - oszczędzają nawet na sygnalizacji świetlnej w mieście - w dzień ją wyłączają ha ha) - i natychmiast mnie ściągnęli do pracy. Ten łik-end mam zajęty niestety - przeprowadzka firmy...Co tam w polu piszczy może mi ktoś powie?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 28 Wrzesień 2007 Share Napisano 28 Wrzesień 2007 Witam No co może piszczeć w polu tylko sreberka .Czy ktoś jeszcze jutro wyrusza w pole??pozdrawiam ... J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Witam Z dzisiejszej wyprawy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.