Spiderski Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Ciekawe gdzie teraz się mieści ulica MAUER STRASSE?pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokos22 Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 To chyba dzisiejsza ulica Marii Ludwiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin887 Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Ładne znaleziska, chyba trzeba będzie częściej Koszalin odwiedzać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 Witam Panowie czy są jakieś plany co chodzi o sobotę lub o niedziele , bo chyba na piwko to już nie będzie czasu w tym roku się wybrać ?Cisza jakaś !!!pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 7 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2007 Chwała,niestety, ja w sobotę jadę do Szczecina po żone (po operacji) - więc rzeczywiście ciężko będzie mi sie wyrwać w teren czy też na spotkanie przy piwie. Ale ten stan rzeczy nie będzie trwał wiecznie hi hi...Powinniście się spotkać i zakończyć ten rok kalendarzowy jakimś podsumowaniem hi hi...Bywajcie M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 WitamKolejny fals z epoki dziś wyskoczyły 2 szt ,nawet widać na tej 1/24 że ktoś próbował zgryźć stwierdzić tym sposobem autentyczność monety w tamtych czasach .pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Witam.Dzisiaj wyszedł taki fancik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Poza innymi monetkami pojawiły się bułgarskie stotinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 I druga strona.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 WitamTakie cudeńka to tylko w katalogach możemy po oglądać . Kolego (camene ) wiedziałem że miałem saperkę na wykopkach ale że ją zostawiłem to już nie !Panowie prosił bym o zasypywanie dziur w naszym regionie tyczy to wszystkich kopaczy tych co uczestniczą na forum jawnie i tych ukrytych co tylko nas czytają a kopią , miło jest przejść po lesie lub polu widząc ładnie po zasypywane dziurki .pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezarian Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 Witam!!!Dołączam się do apelu i do kolegi Jarka -nie oszukuj bo ty miałeś fiskarsa !!!!!!!!!hihihihihi i powiedz jeszcze gdzie ty kupujesz te fanty szczególnie tym raczkujacym w tremacie ??Pozdrawiam Cezarianp.s kiedy jedziemy na wykopki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 WitamKolejna Scherf 1589 z katalogu tak dla smaku w starym roku.(Cezarian) No właśnie przez te raczkowanie na wykopkach musiałem ją zgubić , a dopiero potem zakupiłem fiskarsa którego uwiązałem żeby się nie wyrywał i nie pozostawiał dziur hi hi .pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 Przyłączam się do apelu Raczka o zakopywaniu dołków, bo szczerze - wędrując po naszych okolicach w sobotę zauważyłem krajobrazy typowo księżycowe. Zakopujmy dołki nie tylko dla Pana Leśniczego ale m.in. dla własnego bezpieczeństwa - można nogę złamać.pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2007 Chwała,musi tych niezasypanych dołków jest sporo skoro Jarosław apeluje... widzę, że nie kończycie jeszcze sezonu - świetnie.Na mnie spadły niestety nowe obowiązki (do czsu) więc nie mam mowy o występach w lesie czy poszukiwaniach w knajpie (czy możez odwrotnie). Poraz nie wiem który apeluję zaś o nadsyłanie fotek z opisami na stronę - jestem teraz więcej w domu, a i opędziłem się ostatnio z pracą - więc strona powinna ruszyć dalej. Moze jakieś pomysły?... prędzej śmierci się doczekam niż pomocy w kwestii strony hihi.Tymczasem tyle - powodzenia w terenie i ... Bywajcie. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 Dzisiejsze łowy przyniosły taki oto fancik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 14 Grudzień 2007 Share Napisano 14 Grudzień 2007 WitamAch cuda w tym katalogu można znaleźć , oczy nacieszyć stanem tych monetek Dreier 1622 Zaprosił byś camene kolegów na spólne wykopki a nie tak sam ryjesz . pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 WitamNiedziela minęła na małym kopaniu. Fantów dość sporo , przeważnie monetki i jeden ładny guziczek pruski z cyfrą 8 . No ten to sobie poleżał 231 lat już ma , staruszek ledwo się wykaraskał z tego rowka . pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Cześć.Było trochę chłodno,ale saperka pozwalała zmienić stan rzeczy.Oprócz powyższych drobiazgów wyszło sporo monetek PRL-owskich.Adiós. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Na zbliżające się świąteczne dni , wielu radosnych chwil w gronie rodzinnym , a w Nowym Roku wiary w leprze jutro życzy. …Jarosław… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Mile spędzonych Świąt Bożego Narodzenia a w Nowym Roku wielu wspaniałych odkryć i fantów życzą Żaku i Romko.Wrzucam kilka ostatnich fantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Pommern. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Halt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 I na koniec urzędnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 24 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2007 Chwała,jak widać ktoś jeszcze grasuje w polu czasami...wszystkim znajomym i nieznajomym z forum, kolegom wycieczkowiczom - poszukiwaczom minionego czasu życzę łaskawego losu, marzeń do realizacji i wytrwałości w trudnym terenie...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 Cześć.Dzisiejszy świąteczny wypadzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.