vipero Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Napisano 25 Sierpień 2007 Witam wszystkich.Jakiś czas temu zamierzałem kupić jakąś tanią wykrywkę na początek, z braku czasu jednak nie kupiłem żadnego a pomysł na tą zabawę wrócił znów.Jeszcze nie tak dawno temu nie było za dużego wyboru w tanich wykrywkach pamiętam, że był tylko jabel i jakieś równie tanie chińczyki które wszyscy forumowicze odradzali.Jako, że nie jestem zbyt na bieżąco zorientowany w aktualnym sprzęcie bardzo proszę o pomoc w dokonaniu dobrego wyboru.Interesuje mnie tania wykrywka za 200-350zł i ku mojemu zdziwieniu na Allegro pojawiło się bardzo wiele nowych modeli w tym przedziale cenowym..Które warto kupić a które najlepiej omijać?Biorę pod uwagę:JabelBounty Hunter Juniorcoś takiego http://www.allegro.pl/item226755498_profesjonal_wykrywacz_metali_metalu_wykrywacze_g_f.htmllub http://www.allegro.pl/item227985148_wykrywacz_metali_super_cena_nowy_gwr_.htmlDoradźcie lub odradźcie co i jak
tomekk Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 Siemasz!Wykrywacze linków sobie odpuść a szczególnie te MD i jakieś cyferki , to szajs, w tej cenie to może być jakiś bounty hunter na monety, na militaria niby jabel się nadaje ale mój kumpel go tak przeklinał ze nie będe tej wykrywki polecać , jeżeli na militaria to dozbieraj kasy i kup używanego hs-3 , a jak na monety to czasami na all trafiają się używane bounty huntery które kupisz za około 400złPozdrOtomekk
tomekk Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 ale ten model junior to chyba za prosty , na twoim miejscu bym wziął nawet używany ale z jakiś lepszych modeli , jeżeli oczywiście chcesz kopać kolorki ;)
vipero Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Napisano 25 Sierpień 2007 No to podajcie mi moze ze 3 konkretne modele ktore warto poszukac/trafic w tej cenie 300-400zł
Darek419 Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 bh tracker IV.Ma dobrą dyskryminację.pozdro
menel Napisano 28 Sierpień 2007 Napisano 28 Sierpień 2007 md-ki to na 100% sobie daruj, taki szajs ze az glowa mala, chodzilem z nim troche i na moje szczescie go sprzedalem.jakbys dolozyl troche to moglbys kupic sobie Ace 150, w swoim przedziale cenowym chyba lepszego nie znajdziesz, na monetki super cena nowego to 600 zl, ja bym dolozyl bo kupic badziewie latwo- gorzej sprzedac.pozdrawiam menel
lepper Napisano 28 Sierpień 2007 Napisano 28 Sierpień 2007 Siema pierwszy link to dobry wybor. Mam ten wykrywacz i nie zgodze sie z kolegami mowiacymi ze to szajs ! jedyne co jest w nim wadliwe to to ze niby wykrywa osobno metale czarne i metale kolorowe czasem wskazuje na metal kolorowy a okazuje sie ze jest to metal zwykly (czarny). i wykrywa naprawde dobrze militaria na samym dole sa niby zeczy ktore ni znaleziono podfierdzam ze jest mozliwe znalezienie np karabinu MP-40 na glembokosci ok 70 cm. Polecam ci ten bo jest TERAZ (ja go kupilem jak byl nowoscia i byl drozszy) stosunkowo tani a bardzo dobry. Pozdrawiam 1
reglass Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 Na głębokości 70cm.??? komu ty chcesz kit wcisnąć ta wykrywa jak zobaczy 2 zł. na 5cm. to będzie sukces:)pozdr. reglass
Saper93 Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 Witam.Hahahahahahahahahahahahaha!Co ty mowisz, mam kupla co ma ten shit, człowieku. Panie lepper jestem pewien że pan sprzedaje to coś" na aledrogo. Moj kumpel nie wykrył łuseczki co była pod ściółką! Ja miałem syreny w słuchawkach, ale i tak mu ją dałem. UWAŻAJCIE NA MD, SEBEN, I TAKIE NO-NAME JAK TEN! Pozdro!
terenowiec69 Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 Zgadzam się,lepiej dozbierać kaskę i kupić cos normalnego.Po co masz się denerwować.
lepper Napisano 8 Wrzesień 2007 Napisano 8 Wrzesień 2007 Ty to pozdrow swojego kumpla moze nie potrafil go nawed ustawic ? Pewnie tak. Napisz mi jak twojemu koledze dzialal ten wykrywacz czy pipkał nonstop czy moze tylko jak odkryl jakis przedmiot.
paweł333 Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 Ja śmigam od jakiegoś czasu z Penetratorem firmy Armand i naprawdę polecam.Nie jest to kombajn ale jeśli coś w ziemi jest na sensownej głębokości to napewno to zasygnalizuje.UZywany można kupić za ok.400 zł.Najlepiej po sezonie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.