steinar Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 WitamGrasując ostatnio po okopach znaleziono skorupę granatu f1 w stanie niemal idealnym(lekkie wżery)Ma zakręcony korek zabezpieczający.Po odkęceniu widać czysciutki gwint I tu zaczyna się problem,posiada też niestety lany ładunek trotylu.Czy jest jakiś sposób na usunięcie go w miarę bezpiecznie(wytopienie),czy lepiej niech sobie leży dalej tam gdzie go znaleziono.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Tyle jest F1 na rynku ze bym szczezre olał, zakopał i jeszcze nasikał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 To zależy jak bardzo cenisz to że masz 2 ręce... :) Zostaw, nie babraj w niczym co ma proch, trotyl, zapalnik...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 słusznie, ale ja mam F1 bozbawione ładunku więc zrobić się da, tylko nie rób tego sam w ŻADNYM RAZIE!!!! lepiej daj saperom może potem zwrócą ale nie jest to pewne. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 NA FORUM NIC NIE ROZBRAJAMY! Za takie tematy można kartke zarobić. Jesteś nowy i to cię przed nią uratowało. Najlepij pozbyć się gówna to nie będzie śmierdziało.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraktal Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 A skąd kolega wie o korku zabezpieczającym, trotylu, i to w dodatku lanym. Ładne, fachowe nazewnictwo. Zwłaszcza jak na początkującego forumowicza. Takich rzeczy się nie dotyka. Proszę powiadomić odpowiednie służby, najlepiej policję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steinar Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 A niech leży tam gdzie leży!!Pies go trącał,choć trochę szkoda bo ładny był.Pozdrawiam.ps.do kolegi fraktal:No trochę wiem,bo kiedyś w wojsku miałem specjalność 53-2-58 i 13-2-50 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Setniar myśle że coś tu kręcisz byłeś w wojsku to wiesz jak pozbyć się trotylu,tylko po jaką cholerę skoro na aledrogo można kupić piękne drewniane atrapy na półce wyglądają tak samo i są w 100% legalne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 27 Wrzesień 2007 Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Przypominam! NIC NIE ROZBRAJAMY !!! Jak koledzy nie przestaną posypią się kartki.WojtekPSCzęść wypowiedzi powycinana.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Cyrograf15 10:13 27-09-2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.