Romo Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 CześćBiega ktoś obecnie w bliskich okolicach Kalisza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 ok 20-25 km od to ja biegam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzkf Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Ja też biegam, choć nie tak często jakbym chciał.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Brak czasu to nie tylko twój problem.pzkf - a w jakich okolicach dokładnie biegasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 I co chłopaki coś" ciekawego w terenie słychać ? Ostatnio z kolegą byliśmy w Kozminku na Łysej górze, gdzie w czasie I św Ruskie zrobili sobie coś w rodzaju wierdzy" jadąc na wyprawę oczami wyobraźni widzieliśmy cały bagażnik fantów - na miejscu okazało sie że ktoś górę kiedyś kupił rosprzedał ją w postaci piachu po okolicznych budowach ha ha ha.No ale i tak bywa, jedynymi rzeczami jakie znaleźliśmy to dwa wielkie odłamki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Z militarki, kilkanaście niewielkich łusek,kilkanaście narzędzi rolniczych, zniszczony magazynek i monetki. Ah, i jeszcze 2 zaginione pierścionki. :) Jest też namiar na zakopany niegłęboko karabin ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Oczywiście narzędzia rolnicze i monetki to nie z militarki ;)Generalnie atakuję teraz pola, póki nie obsiane ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzkf Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Czysty przypadek, bo wykrywacz biorę przy okazji. Trochę okolice Liskowa jak jestem u rodziny. Teraz wybieram się w okolice Byczyny i może mi się uda zrobić chociaż ze dwa wypady. Niestety chodzę sam i dlatego tak niezorganizowanie. W grupie byłoby więcej chęci :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aux Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 Śmiga może ktoś jeszcze z wykrywką w okolicy Kalisza? Można coś ciekawego tu jeszcze trafić czy wszystko przekopane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak1966 Napisano 19 Wrzesień 2009 Share Napisano 19 Wrzesień 2009 Witam ja też nie dawno chodziłem w okolicach Kożminaka. ,parę fantów znalazłem ,miejsce obozowania artylerii chyba Napoleon .Wykopałem tam 4 kule armatnie dwie 10kilowe i dwie 6.i trochę guzików i monet. Mieszkam pod zielona górą, ale z racji wykonywanej pracy jestem często w okolicach Kalisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak1966 Napisano 19 Wrzesień 2009 Share Napisano 19 Wrzesień 2009 Witam ja też nie dawno chodziłem w okolicach Kożminaka. ,parę fantów znalazłem ,miejsce obozowania artylerii chyba Napoleon .Wykopałem tam 4 kule armatnie dwie 10kilowe i dwie 6.i trochę guzików i monet. Mieszkam pod zielona górą, ale z racji wykonywanej pracy jestem często w okolicach Kalisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.