FalkenBurg Napisano 20 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2007 Mam pytanie od 3 lat mam chęć posiadać MG 42 ale prawo prawem wiec chce kupić replikę a oto moje pytania;- możecie podać jakiś sklep internetowy dysponującymi takowymi replikami -jaką firmę wybrać jak jest jakiś wybór oczywiście -ile mnie będzie to kosztować ??-czy mogę do zrobienia repliki wykorzystać oryginalny korpus i nie będzie to kolidować z prawem a jak tak to czy niema ktoś takowego na sprzedaż nie znalazłem takiego tematu w wyszukiwarce a w google jako s ciężko szło ale znalazłem repliki innych pistoletów za pomoc z góry dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLONIKUS Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Witam Cię FalkenBurg , wsprawie repliki MG 42 skontaktuj się ze mną .Moja poczta wilczur18@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2007 wiadomość poszła od nosferat696 lub od kancelariiirzeszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 A jakieś foty czy cus tez poprosze namiary demogorgon666@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLONIKUS Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Ok , Panie ASLV moje namiary post nr.2 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLONIKUS Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Witam Wszystkich ! Wszystkim zainteresowanym repliką MG 42 udzielę odpowiedzi na wszelkie pytania po powrocie do domu.Pozdrawiam AK - Wilczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Witam .Moja replika .Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Panie Polonikus wedle życzenia poszło ....Pozdrawiam aslvP.S. Panie Dalton może namiary jakieś, cena idt itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 22 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2007 porosimy o cenę 01dalton z czego zrobiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Witam . Obudowa wykonana z blachy - niektóre elementy oryginalne - celownik ,ramka celownika, nóżki , górna klapa , ... . Lufa drewniana ( niestety nie da się wymieniać ) ,w środku replika jest pusta bez żadnych mechanizmów ,ale rączka od przeładowania jest ruchoma - tak że można imitować zakładanie taśmy i i ładowanie . Cena po kosztach coś koło 1200 zł. Niestety zostały wykonane tylko 2 szt. bo kumpel wyjechał. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tm/39 Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Czyli smutna prawda ,wjeżdżają nie tylko hydraulicy , lekarze .Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 A co myslales tm/39 ;) handyman'i tez są tu potrzebni i dobrz im tu placa :DPozdrawiam aslv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 29 Sierpień 2007 Share Napisano 29 Sierpień 2007 To może nie 42 ale też ładna:)http://www.allegro.pl/show_item.php?item=231298177&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%0A%09%3C%2Fp%3E%3Cp%3EAby+przed+zako%C5%84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ustawienia+w+zak%C5%82adce%0A%09%3Ci%3EMoje+Allegro+%3E+Aukcje+%3E+%3Ca+href%3D%22%2Fmy_allegro.php%3Fpage%3Dauctions%26type%3Dwatch%22%3EObserwuj%C4%99%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 Witam wszystkich:)Jako że cieżko dostać ładną replike Mg42 za rozsądne pieniądze zastanawiam się nad kupnem na ten czas repliki Mg34 i w związku z tym mam pytanie:)CZy tą z allegro z linku powyżej opłaca się kupić, czy też można na naszym rynku zakupić coś ładniejszego i dokładniejszego? Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--T-- Salamander Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 WitamJa również jestem zainteresowany budową repliki MG-42 którą chciałbym oprzeć na oryginalnym korpusie Mg. Mam podobne pytanie jak FalkenBurg: czy ktoś z Was posiada może sam korpus Mg i chciałby go sprzedać ? Może to być totalny szort byle tylko nie rozlatywał się w rękach. Jeśli macie coś takiego to proszę, piszcie Pozdrawiam Salamander Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 ai, wydaje mi sie ze tu mam cos ladnego...:):)nic tylko brachttp://balmung-ausruestungen.de/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=200&category_id=28&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Marzec 2009 Share Napisano 10 Marzec 2009 E tam - zdekowany „jugol” - co w nim takiego pięknego (zwłaszcza za taką kasę) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--T-- Salamander Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Heh cena faktycznie powalająca :). A poza tym nie ma tej przyjemności własnego wkładu w odbudowę karabinu (wykonywania potrzebnych części, wymiarowania montowania itp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Replika mg 42http://www.allegro.pl/item575265784_achtung_mg_42_full_metal_replika_romper_pomper.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.