Skocz do zawartości

Nowogród 2007

victor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Szyndzielarz niepojawiłeś sie w Nowogrodzie a tak Czekałem".Powiem Ci tylko odmóżdzone g...o tobie: ty tylko sie nadajesz na rekonstrukcję mózgu.Szkoda że jesteś moim sąsiadem a wiem o Tobie dużo masz fantastyczne stringi na reko w clubie dla lewarów..
Do administratora :Mam nadzieje ze szanowny Kolega zrobi coś z Ta osobą myśląca inaczej bo psuje naprawde atmosfere dyskusji i zamiast miło spedzać czas czytajac ciekawe wypowiedzi trace nerwy i nie moge patrzeć jak obraza sie moich znajomych.Masz kompetencje wiec proszę skorzystaj z nich!!!Jeśli zostane zbanowany trudno ale z tym chamem inaczej sie nie da rozmawiać a zostawiać takie pyskówki jest mi nie w smak...:( Prosze szanownego administratora o odniesienie sie do mojej prośby

Siemanko ,i po co sie tak denerwujesz dziadek ,jeszcze zyłka ci pęknie i nasze rodzime GRH straca tak wybitną postac jaka jest Pan w 100 % Nie ma sie co obrazac . Czemu nikt nie lubi slow prawdy ,jestescie kiepsy ,w tym watku popadaja w samozachwyt sami uczesnicy tej watpliwej jakosci dzieciandy w kostiumach za 100 zl . Kazdy glos krytyki jest tępiony ...

pik

szendzielarz, czy jak Ci tam. Mógłbyś okazać trochę szacunku w swoich słowach. Mieszasz wszystkich uczestników rekonstrukcji z błotem, nie wiedząc sam nic o niej. Jest zasada - nieobecni głosu nie mają. Wszystko w tym temacie. Nie będę się dalej wywodził na temat Twojej niewiedzy. Wiadomo, że w każdym wątku na tym forum musi się trafić podobny as".
Pozdrowienia dla SGO Narew
P.S. Dla Twojej wiedzy jegomościu - te kostiumy" kosztują przynajmniej 6 razy tyle co żeś napisał.

szendzielarz, czy tez pik78. Masz rację dla ciebie mogę być pan dziadek. Nie wydaje mi sie abym był wybitną postacią i nie tobie to oceniać.Przeczytałem kilkanascie twoich postów i niestety wszystkie sa w tym samym tonie ( nie dziwi mnie czerwona kartka).Czy obrzucanie Wszystkich oszczerstwami w twoim mniemaniu jest krytyką.Według mnie jestes małym człowieczkiem, który w ten sposób usiłuje zwrócic na siebie uwage innych.Wybrałeś najprostszy sposób - obrazasz Tych, którzy cokolwiek robią. Tylko ten sie nie myli co nic nie robi. Nie będę tak dosłowny jak moi Poprzednicy na forum - proponuję abyś przeprowadził się do Choroszczy.Dalszą dyskusję z tobą uwazam za bezcelową (i tak nic nowego nie wniesie)i uwłaczają zdrowemu rozsądkowi
Niepozdrawiam Leszek (pan dziadek)

tak zeby bylo wszystko jasne ,dziadek bylo do klemensa czy jakos tak . No skoro ktos sie bawi w cyrk ,sa tez i widzowie ,nie wszystkim sie to musi podobac . Mysle ze slowo cyrk dobrze oddaje klimat tej imprezy alkoholowej ,gdzie wydarzenia z 1939 roku bylo tylko marnym pretekstem tej ekonstrukcji".

pozdrawiam

szendzielarz z. krótko i zwięźle:
primo - czy byłeś w Nowogrodzie na rekonstrukcji, jeżeli nie to bądź łaskaw nie zabierać głosu w temacie, o którym nie masz zielonego pojęcia;
secundo - ta czy inna rekonstrukcja nie musi się wszystkim podobać, taki ktoś zawsze może nie przyjść na następny rok, ot taki przywilej demokracji;
tercio - jeszcze trochę i w swym ograniczeniu umysłowym dojdziesz do wniosku, że dla autentycznych uczestników kampanii IX.1939 r. słowa Ojczyzna i Niepodległość były marnym pretekstem by zaistnieć na kartach historii... dla nas po prostu znaczy to coś więcej;
Po prostu mi ciebie żal

TV Eectra w swoim programie wyemitowała relację z Nowogrodu. Jedna z sekwencji przedstawia walkę wręcz, a właściwie dobijanie kolbamileżącego Niemca przez trzech Polaków. Chciałbym zapytać o jego zdrowie.Wcześniejsze posty mówiły, iż atak Hmury na Ponurego doprowadził do pęknięcia żebra. Ciekaw jestem czy ów Niemiec doznał uszczerbku na zdrowiu, czy tylko na honorze.
Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych. Leszek

Posłuchaj Szmelcarzu nazwałeś mnie Dziadkiem jak ja jestem dziadek to ty w porównaniu do mnie jesteś zaledwie embrionem w zamysle Twoich ojców to po pierwsze .Po drugie jak ja mam wyposazenie za 100 zł to chyba ty jestes analfabetą i nie umiesz czytać cen a moze tylko znasz tą liczbę z cen za leki hormonalne bo jaj Ci z pewnościa brakuje.Powiem Ci wierszyk a ty sobie skończ :Wez głaz i pier.. sie raz moze pomoże.Bez powazania dla twojej marnej istoty Klemens

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie