danieloff Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Napisano 10 Sierpień 2007 Witam! Na polu znalazłem taki kościany przedmiot, nie mam pojęcia, czy jest stary i do czego mógł służyć, ale pachnie" mi trochę czymś starym, z dziedziny archeologicznej.
danieloff Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Napisano 10 Sierpień 2007 I z boku. Wiem, że są na Forum studenci archeologii, może komuś się to z czymś skojarzy. A może to tylko kawałek ostruganej kości. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.Daniel
karpik Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 Archeo to nie jestem:), ale kojarzy mi się to z jakąś igłą.Może do szycia, reperacji sieci rybackich?Pozdro.
danieloff Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Napisano 10 Sierpień 2007 Bardzo możliwe, chociaż znalezione w Beskidach:-)
Pytanie
danieloff
Witam! Na polu znalazłem taki kościany przedmiot, nie mam pojęcia, czy jest stary i do czego mógł służyć, ale pachnie" mi trochę czymś starym, z dziedziny archeologicznej.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.