rg77 Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Napisano 10 Sierpień 2007 co to za pocisk? długość łuski 48 cm , cal ok 57mm napewno sowiecki, tylko do czego. chciałem wystawić na allegro ale nie mam zadnego opisu. Prosze o pomoc.
von Neumarkt Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 Piękne zdjęcie,ale już od jutra wychodż z domu grubo przed godziną 6-tą rano.
ZUBIKED Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 Zależy czy jest to bezpieczne. Czy jest puste w środku i co z zapałem.Pocisk BZR-350B radziecki p.panc, kaliber 57Od dziaka ZIS(...)
traper6 Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 Jeżeli on jest rozbrojony to jestem ciekaw jak on zrobił elaborację łuski z pociskiem.Na zdjęciu nie widać aby kielich łuski był rozchylony tak jak przy ozbierance".Kielich łuski nie jest gładki jak po wystrzale,widać na nim wyraźne ślady zacisku.Kolego rg77.Jeżeli on jest faktycznie pusty to z chęcią odkupię patent na elaborację.Jeżeli jest ostry to ja na tę stronę nigdy nie wchodziłem.........
ZUBIKED Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 I tu racja. wydaje sie nie rozcalany !Jeżeli tak zapomnij o allegro i o sprzedaży. a właściwie o nim, chyba że kochasz kłopoty.
rg77 Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Napisano 10 Sierpień 2007 na 100% jest pusty i bezpieczny, moge przesłać więcej zdjęć jak jest taka potrzeba.
pokemon Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 Nawet jak pusty to przyjadą cię sprawdzić czy na półce obok nie stoi pełny. Daj sobie spokój z tym badziewiem, a o Allegrają to już z takim czymś w ogóle sie nie wychylaj...prawda szendzielorz?
Pytanie
rg77
co to za pocisk? długość łuski 48 cm , cal ok 57mm napewno sowiecki, tylko do czego. chciałem wystawić na allegro ale nie mam zadnego opisu. Prosze o pomoc.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.