grec Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Zaciski resorów ?Może coś inszego ? Dwa takie komplety wygrzebałem.Bagnet dla porównania wielkości.pozdr. grec
kitolif Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 To po lewej od rękojeści bagnetu to może być połowa panewkipozdrawiam
huk 100 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 to strzemię po prawej stronie posiada taką samą część -służy ona zapewne do stabilizacji strzemiona -na panewkę nie wygląda ponieważ ma przetłoczenia na bokach -pozdro :}:}
grec Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Panowie,To po prawej, to to samo tylko złożone, wg mojej koncepcji.pozdrawiam
grec Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Zaciski resorów ?Może coś inszego ? Dwa takie komplety wygrzebałem.Bagnet dla porównania wielkości.pozdr. grec
vfr800 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Wielokroć to cholerstwo rozbierałem. To cybanty" mocujące dyfer" do resorów piórowych samochodu ciężarowego. Ot i wszystko. :-)Środkowy otwór w płytce to miejsce na spajający pióra resorowe szpickopf" Pozdrawiam
Question
grec
Zaciski resorów ?
Może coś inszego ? Dwa takie komplety wygrzebałem.
Bagnet dla porównania wielkości.
pozdr. grec
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.