grec Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Napisano 7 Sierpień 2007 Zaciski resorów ?Może coś inszego ? Dwa takie komplety wygrzebałem.Bagnet dla porównania wielkości.pozdr. grec
kitolif Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 To po lewej od rękojeści bagnetu to może być połowa panewkipozdrawiam
huk 100 Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 to strzemię po prawej stronie posiada taką samą część -służy ona zapewne do stabilizacji strzemiona -na panewkę nie wygląda ponieważ ma przetłoczenia na bokach -pozdro :}:}
grec Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Napisano 7 Sierpień 2007 Panowie,To po prawej, to to samo tylko złożone, wg mojej koncepcji.pozdrawiam
grec Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Napisano 7 Sierpień 2007 Zaciski resorów ?Może coś inszego ? Dwa takie komplety wygrzebałem.Bagnet dla porównania wielkości.pozdr. grec
vfr800 Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Wielokroć to cholerstwo rozbierałem. To cybanty" mocujące dyfer" do resorów piórowych samochodu ciężarowego. Ot i wszystko. :-)Środkowy otwór w płytce to miejsce na spajający pióra resorowe szpickopf" Pozdrawiam
Pytanie
grec
Zaciski resorów ?
Może coś inszego ? Dwa takie komplety wygrzebałem.
Bagnet dla porównania wielkości.
pozdr. grec
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.