DaViDLfC Napisano 4 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 4 Sierpień 2007 Mam pytanko, pewnie wielu z was stosowało jush nie jeden raz takie tricki,np podawało sie za ZHP i ,,sprzątało'' strychy starszych pań :D:D, właśnie przymierzam sie do podobnej akcji, i mam pytanko gdzie najczesciej ukryte są różne gadżety związane z II wojną. Interesuje mnie tez gdzie najczesciej chowano starocie w stodoła( pod dachem?? ). Prosze poszukiwaczy o kilka cennych rad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Co do sposobu nkłonienia sąsiadki, to zależy ile ma lat i jak wygląda;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Ja muszę nakłonić mamę kochanej" teściowej, arghh!!!!To jest dopiero sztuka. Mieszka w poniemieckiej stacji kolejowej(jej maż był kolejarzem).Pierwsze koty za płoty" już były:) Rąbałem drewno...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Powiedz,że Jesteś z Ochotniczej Straży Pożarnrej i prowadzicie wakacyjną akcję Bezpieczny Strch"... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aegirsson Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 może akcja niewidzialnej ręki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Kominiarz będzie lepszy:) Powiedz, że sprawdzasz czy na strychu komin jest szczelny i nie przepuszcza dymu, który mógłby spowodować pożar:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 pomysł z kominiarzem dobry - powiedz, że możesz jej komin przeczyścić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 Na energetyka", bądziesz sprawdzać" instalację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.