Lemeryt Napisano 3 Sierpień 2007 Autor Napisano 3 Sierpień 2007 WitamWiem że to badziewie, ale tak z ciekawości chciałbym wiedzieć, co to jest? PozdrawiamLemeryt
Lemeryt Napisano 3 Sierpień 2007 Autor Napisano 3 Sierpień 2007 WitamWiem że to badziewie, ale tak z ciekawości chciałbym wiedzieć, co to jest? PozdrawiamLemeryt
satron1200 Napisano 3 Sierpień 2007 Napisano 3 Sierpień 2007 Witam MZ ES 250 (?) ,druga połowa lat 50 , popularna Jaskółka" . Pozdrawiam .
butchcassiddy Napisano 3 Sierpień 2007 Napisano 3 Sierpień 2007 Aż takie badziewie toto nie jest... Ja sam co prawda nie jestem zwolennikiem tego modelu ale wiem, że ma on liczne grono fanów. A na tym zdjęciu jest choćby fajne lusterko, zdrowe blachy, amortyaztory, może licznik... Szkoda pozwolić, żeby taki w końcu zabytkowy już motocykl poległ w wielkim piecu. No chyba, że złomiarz rząda jakiś kosmicznych sum. Pozdrawiam
Lemeryt Napisano 3 Sierpień 2007 Autor Napisano 3 Sierpień 2007 Witam ButchcassiddyCena 1,20 razy ilość kilogramów. Motocykle nie są moją specjalnością dlatego go nie kupię. Napis adziewie" jest określeniem wyprzedzająco-asekuracyjnym ;):)Pozdrawiam
Pytanie
Lemeryt
Witam
Wiem że to badziewie, ale tak z ciekawości chciałbym wiedzieć, co to jest?
Pozdrawiam
Lemeryt
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.