Skocz do zawartości

Defilada 15 sierpnia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
O kolejny cwaniaczek łasy na zaszczyty, który wykorzysta każdego byle brylować na czele. Już wiemy kim jesteś i nie próbuj żądać za dużo dla swoje grupy kolesi próbujących trzymać rząd dusz w rekonstrukcji.
  • Odpowiedzi 82
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Już wiemy kim jesteś"

Ależ drogi Tekaesie - nigdy nie ukrywałem swoich personaliów i znajdziesz je w wielu miejscach na tym forum, więc nie wiem co to za odkrycia dokonałeś ;)

Problem w tym, że przez Twoją nieuwagę, którą chyba niechcący odkryłem prawdopodobnie domyśliłem się właśnie Twoich personaliów, bo jakoś nie kojarzę, żebyś podał je tu wcześniej. Chyba, że podpiszesz się teraz z imienia i nazwiska i wyprowadzisz mnie z błędu.

Moja wypowiedź nie dotyczyła istoty sporu, lecz była takim drobnym spostrzeżeniem postronnego widza, dlatego też nie rozumiem skąd ten ostry atak na mnie.
Napisano
kilerp - cwaniaczek brylujący na czele", zaraz przepona strzeli mi ze śmiechu jak achtung...

Ale co mnie martwi - Tekaes pisze:

Już w i e m y kim jesteś" Czy to oznacza, że kolega Tekaes wypowiada się w imieniu jakieś szerszej grupy czujnych demaskatorów brylującego cwaniactwa? Takie już wiemy" brzmi mocno znajomo...

Czy teraz kol. Tekaes napisze:

... i mówimy swoje stanowcze ie"?

Marcin Mielczarek, dusza ustawiona w rzędzie.
Napisano
i tak jesczcze.. był kiedys taki serial japoński oshin" (to imie kobiety) i teksty tam leciały takie .. oshin wiedziała ze on wiedział ale nie wiedziała ze on nie wiedział, bo ni wiedzial ... ..."
Napisano
Panowie!
cały ten wątek i cała sytuacja jak również kwestia wystąpienia na defiladzie 15-go sierpnia jest żenująca i jest plamą na postrzeganiu reenactingu w Polsce"... jest też argumentem przeciw". Najbardziej żenujące jest jednak to, że zdajecie się drodzy Panowie tego nie zauważać , brnąc w bezprzedmiotowe dysputy , kto jest bardziej lepszy a kto mniej. Ludzie z poza waszego środowiska tych niuansow nie widza - widzą natomiast to, że tego dnia zaprezentowała sie jedynie cytadela" i ludowcy" i to bynajmniej nie na defiladzie.
zamiast zrobic coś wspolnie polskim zwyczajem kąsacie się wzajemnie kalając własne gniazdo. smutne to... i mi jako sympatykowi rekonstrukcji historycznej troche wstyd.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie