Skocz do zawartości

Paranoja. Jak znajdziecie zakopujcie .

Maxym

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
14-letni chłopiec został ranny po tym, jak wraz z rówieśnikiem bawił się w lesie w Kaletach w powiecie tarnogórskim (Śląskie), wrzucając do ogniska pociski. Trafił do szpitala w Chorzowie, jego życiu nie zagraża niebezpieczeństwo.
Do eksplozji doszło, kiedy chłopcy próbowali zgasić ognisko. Wtedy jednego z nich raziły odłamki. Kiedy chłopcy dotarli w pobliże domów, zakrwawione dziecko zobaczył jadący na rowerze mężczyzna, który natychmiast wezwał pomoc. 14-latek ma obrażenia brzucha i policzka.

- Miał dużo szczęścia, mogło dojść do tragedii. Apelujemy do rodziców, by kontrolowali to, jak podczas wakacji bawią się ich dzieci - podkreślił Piotr Bieniak z zespołu prasowego śląskiej policji. Sprawę bada tarnogórska policja.
Napisano
14 letni chłopiec? To w tych czasach nie jest to już dziecko.
Wiedzieli co robią wrzucając to do ogniska.
Bo po co wrzucali? Chcieli, żeby wywaliło.
I co te dzieci" powiedzą?

Śnalaśłęm i ciałem smasić na tym kiebaski".
Ahh....pewnie sami wyryli....
Pozdro.
Napisano
Karpik niepotrzebnie sie unosisz. Tak jakbyś nie miał nigdy 14 lat. W tym wieku pszychodzą różne mądre" pomysły do głowy.Wiem to z doświadczenia.Przynosiłem do domu wszelaki badziew.Na szczescie mam wszystkie paluchy. Poprostu, powiem krótko opiekunowie takich gagatków powinni miec oczy i uszy wokół głowy aby w odpowiednim momencie wybic z głowy gównirzom chęć na takie zabawy po przez ostre wpier...Pzdr Dago2
Napisano
Unoszę się?...czasem lewituje:)
To nie te czasy!
14 latek to już nie dziecko, wie co robi.
Wie jak obsłużyć wypasioną komórę, laptop, śmiga po necie i musi chodzić z rodzicami do bankomatu(bo wapniaki nie czają:).
A jak coś/nieszczęście, to winni rodzice, bo biedne dziecko nie wiedziało........
Pozdro.
Napisano
To co, proponujesz skręcić wszystkim 14 latkom karki, bo nie daj Boże przyjdzie im coś głupiego do łba. edukacja,edukacja a jak nie pomoże, to lanie powinno nauczyć ich zdrowego podejścia do pewnych spraw. PZDR Karpik i nie lewituj;-)
Napisano
Najpierw się unoszę, a później chcę kręcić karki.
Nie ma w tym co piszę żadnej nienawiści, może trochę ekspresji.

Niech będzie- 14 latek jest małym bezbronnym/bezrozumnym dzieckiem".
Ale już 15 latek może być sądzony jak dorosły...
U mnie tyle, moje zdanie, pewnie niepodzialane.
Ps. lewitacja w sobotę, najpierw żaglowce w Szczecinie(polecam), a później.........
Pozdro.
Napisano
Cześć mi chodziło o to żeby zakopywać głęboko to co się znajdzie i to co leży na wierzchu .Po co dawać pretekst do głupiej zabawy.
Napisano
Maxym jestem przeciwnikiem zakopywania tej zardzweiałej kupy między innymi za te sprawy znienawidziła mnie miejscowa policja bo stali w pojedynke w lesie i odganiali grzybiarzy :) od tego są saperzy i policja która ma stac i kwitnąc do ich przyjazdu. Z naszych podatków! Może w ten sposób uratujesz komuś palce lub życie...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie