Skocz do zawartości

Kurice z urlopu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio przebywałem na urlopie i podczas dwuch kolejnych wypraw w teren wyszły takie oto trzy ptaszki, znalezione w kolejności od lewej: pierwszy podczas pierwszego wypadu, a drugi i trzeci podczas drugiego.
Pozdr.

Napisano
Są różnice, bo wynika to z miejsc produkcji orłów :

dwa pierwsze z wyraźnym konturem tułowia są moskiewskie" a trzecia bez widocznych konturów to już produkcja lubelska".
Napisano
kolega godles to wiem w jakich terenach byłeś ja znalazłem tylko jedną kurce i to bez jednej łapki jutro sie wybieram w tamte tereny ciekawe czy coś znajdę gdzie dokładnie byłeś ??
Napisano
Witam. Jozef , polecam sie na przyszłość(hehe). Falkenburg jak juz pewnie zauwazyłeś to nie smolne góry a Wielboki.Najlepsza sytuacja,kiedy kolega po 4-5 minutach łapie kolejny sygnał-mówię ty pewnie druga kurica" i faktycznie szok, wychodzi druga.Pozdrawiam.
Napisano
Wiem godles ze ta miejscowość dzisiaj bylismy z znajomym tam przejazdem ale wruciliśmy do mnie i poszliśmy na stary obóz jeniecki znalazłem w nim 11 guzików WH jak ja je nazywam groszki a mój znajomy stara latarnie klamrę z srebra z motywami zwierzęcymi no i zahaczyliśmy smolne a na nich fajną lotkę od moździerza ale nie wiem jakiego ale daje foto w dziale identyfikacja wydaje mi się że to ruski
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie