szczep Napisano 31 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2007 WitamZamieszczam link ze zdjęciami z rekonstrukcji bitwy AK z Wermachtem. Bitwa 28 lipca 1944 roku miała na celu zapobiec zniszczeniu mostów przez wojska niemieckie.3 pliki .rar, archiwum SFXzdjęcia robione Nikonem L10, niektóre z dużej odległości więc jakość nie jest wyśmienitahttp://odszczep.w.interia.pl/%AFarnowa%202007.part1.exehttp://odszczep.w.interia.pl/%AFarnowa%202007.part2.rarhttp://odszczep.w.interia.pl/%AFarnowa%202007.part3.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz63 Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Czesc, jest problem ze zdjeciami link ,ktory podales nie wchodzi???!!Pozdrawiamobronca mostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Linki (przynajmniej dwa ostatnie) działają poprawnie - to są po prostu spakowane archiwa ze zdjęciami do ściągnięcia.PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 Niestety, przerzuca na interię.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 No to widać miałem więcej szczęścia ;)Ale swoją drogą, w tej sytuacji Kolega Szczep mógłby podzielić się zdjęciami z opisywanej przez niego imprezy w radycyjny sposób".PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczep Napisano 3 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2007 hmmm u mnie działa poprawnie. odpala się pytanie czy ściągnąć plik. spróbójcie w Internet Explorer. mam też filmik może nie rewelacyjny tylko że 8 minut zajmuje 300 MB a ja nie wiem jak kompresować .MOVjakby nie chciały się ściągać wklejcie linki do DAP-a na przykład a jak to nie pomoże dajcie znać coś wymyślępozdawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz63 Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 dalej jest problem ,odsyla nas na interie :(,moze wrzucisz co ladniejsze fotki na odkrywce?!pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczep Napisano 3 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2007 może lepiej tak - komu foty nie wchodzą niech da mejla to podeśle łącznie ważą 14 MB.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 Widać że nikt nie ma więcej fotek , więc wrzuce pare swoich . fot 1 Przy pomniku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 akcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 tu efekty specjalne przerosły ( przesłoniły ) najśmielsze oczekiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 straż też miała trochę coś do roboty - szkoda że nie mieli mundurów z epoki bo tem mercedes po zdjęciu kogutów jakoś by uszedł w tłumie. Niestety nie mam fotek z akcji na moście kolejowym a tam też trochę się działo . Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 5 Sierpień 2007 Share Napisano 5 Sierpień 2007 i kawaleria wzbogacająca historię Żarnowej:). Efekty specjalne w postaci płonącej trafy chyba były jedynymi godnymi uwagi (bo do takowych nie należy raczej zaliczyć prażenia kukurydzy" w betonie przy moście. Mimo wszystko szacunek za włożony trud.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.