Skocz do zawartości

Dołki" po poszukiwaczach

alajerzy77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy podobają sie Wam takie dołki" leśne po poszukiwaczach skarbów" O to adresy do fotek dołków. Proszę nie postępujcie w ten sposób. A tym poszukiwaczom" życzę" by połamali sobie saperki.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/78bed3499cb803e9.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/74265f46d7414b13.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/741c3eca988f9494.html
Napisano
!!! Apel !!!
Panowie niepozostawiajcie niezasypanych dołków Ostatnio chodziłem w okolicy Głogowa . Kompletna Masakra!!!! Wcale sie nie dziwie że nas leśnicy ,rolnicy przestają lubieć . Proszę zwracajcie uwagę swoim kolegą żeby zasypywali dołki to trwa całkiem niewiele czasu i dobrze świadczy o nas samych.
Zachowujcie sie jak profesjonaliści a nie jak amatorzy.
Napisano
alajerzy77 na miejscu w którym ja byłem też były takie i była ich cała masa ja dokładam się do życzeń" oraz życzę popsucia wykrywacza może wtedy się nauczą
Napisano
Słyszałem od pewnego leśnika ze w Nadleśnictwie Gdańskim np była debata o poszukiwaczach. Głównie chodziło o to że gdyby każdy zakopywał po sobie dołki nie mieli by nic przeciwko nam . Niestety przez co niektórych poszukiwaczy nadal jesteśmy za uznawani szkodniki .....

pozdrawiam
Napisano
Prawie każdy z nas widział nie zakopywane ślady poszukiwań i jest już wiele postów na ten temat ale jakoś to nic nie daje trzeba znaleźć inny sposób niż pisanie tylko właśnie pytanie jaki ??? pozdrawiam
Napisano
Nie da sie tak zrobic ,żeby ukarac poszukiwaczy ktorzy nie zakopuja dolków. Albo ukaża wszystkich (o zgrozo) albo nikogo (czyli dolki beda dalej i bedzie ich coraz wiecej). Po prostu nie da sie udowodnic ,że dana osoba dołki zasypuje , a inna nie.
Pozdrawiam
Napisano
Panowie Czesto chodzicie w grupach i widzicie jak wasi współtowarzysze nie zakopują dołków albo robią to niechlujnie. Zwracajcie im uwage , niech sie wstydzą swojego niechlujstwa .
Napisano
Temat poruszany setki razy na Forum.
Kto sie urodził chamem to nim zostanie.I dołków zakopywał nie bedzie...
Ja przynajmniej na jednej wyprawie zasypuje ok.30 dołow po innych poszukiwaczach".I co najgorsze...Nigdy nie moge spotkac takiej łajzy.
Napisano
tak
z tymi dołkami to różnie bywa
nie wiem czy gorszy jest dołek, czy pozostawione śmieci typu reklamówka
a wystarczy dołek zasypać czas około 5 sekund
a śmieci zabrać ze sobą
no tak ale jeżeli ktoś urodzil się prostakiem .......
uwazam że ten post jest bardzo wazny
kto wie może ktoś po przeczytaniu tych postów zacznie zasypywac po sobie dołki?
pozdrowienia dla wszystkich
Napisano
u mnie jest takie jedno fantodajne wzgórze. Kiedy się tam wdrapalem po raz pierwszy i zobaczylem krajobraz, to pomyślałem: asi tu byli, nie mam tu czego szukac", ale kiedy się przyjrzałem, okazalo sie, ze dolki porobily lisy. Zryły cały pagórek. Wykopy jak po koparce. Nigdy bym nie uwierzył, gdybym nie widział na własne oczy.

Darmatt
Napisano
Ja będąc ostatnio w lesie natknąłem sie na rozkopaną nie oznaczoną mogiłę, kości porozrzucane dookoła, a w dole jeszcze puszki po piwie, co zrobic ręce mi opadły, kosci powrzucałem do doła, puszki wyjąłem, i zakopałem ten dół, oraz postawiłem krzyż.

Ludzie nie róbcie tak, jak natkniecie se na grób to nie zostawiajcie go w takim stanie, uszanujcie dusze człowieka który zginął w bezsensownej wojnie!

PozdrO
Napisano
Dołki dołkami ale nie można zostawiać nie zasypanych fantów z grupy rozrywkowych. nie wiem kto miał taki pomysł ale ostatni zakopałem przy jednej wsi ok 30 takich fancików.. dziciaki też lataja po tych lasach wiec lepiej żeby nie było na wierzchu czegoś takiego.
Napisano
Bylismy wczoraj na terenie pewnego obozu jenieckiego i spotkalismy dwoch kolesi kopiacych DZIURY 2NA2 METRY po kilku minutach zmyli sie pozostawiajac te KRATERY nie zasypane MASAKRA PANOWIE
Napisano
Panowie proponuję wobec takich psełdo poszukiwaczy stosować średniowieczne metody wychowawcze:)to zawsze działa na PÓŁGŁUPKÓW wszelkiej maści.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie