alajerzy77 Napisano 27 Lipiec 2007 Autor Napisano 27 Lipiec 2007 Czy podobają sie Wam takie dołki" leśne po poszukiwaczach skarbów" O to adresy do fotek dołków. Proszę nie postępujcie w ten sposób. A tym poszukiwaczom" życzę" by połamali sobie saperki.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/78bed3499cb803e9.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/74265f46d7414b13.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/741c3eca988f9494.html
słomek von hammerstein Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 yhy yhy ja nic nie mówie ale na uprawach leśnych doły po sadzonkach tez nie sa zakopywane przez pracowników LP a sa takie ze maluchem do nich mozna wjechać :P
aniolg Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 !!! Apel !!!Panowie niepozostawiajcie niezasypanych dołków Ostatnio chodziłem w okolicy Głogowa . Kompletna Masakra!!!! Wcale sie nie dziwie że nas leśnicy ,rolnicy przestają lubieć . Proszę zwracajcie uwagę swoim kolegą żeby zasypywali dołki to trwa całkiem niewiele czasu i dobrze świadczy o nas samych.Zachowujcie sie jak profesjonaliści a nie jak amatorzy.
Ados2 Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 alajerzy77 na miejscu w którym ja byłem też były takie i była ich cała masa ja dokładam się do życzeń" oraz życzę popsucia wykrywacza może wtedy się nauczą
Winchester Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 Słyszałem od pewnego leśnika ze w Nadleśnictwie Gdańskim np była debata o poszukiwaczach. Głównie chodziło o to że gdyby każdy zakopywał po sobie dołki nie mieli by nic przeciwko nam . Niestety przez co niektórych poszukiwaczy nadal jesteśmy za uznawani szkodniki .....pozdrawiam
to17071990 Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 Te dolki to nie takie duze . Widzialo sie większe. Niestety............... :/
Ados2 Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 Prawie każdy z nas widział nie zakopywane ślady poszukiwań i jest już wiele postów na ten temat ale jakoś to nic nie daje trzeba znaleźć inny sposób niż pisanie tylko właśnie pytanie jaki ??? pozdrawiam
to17071990 Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 Nie da sie tak zrobic ,żeby ukarac poszukiwaczy ktorzy nie zakopuja dolków. Albo ukaża wszystkich (o zgrozo) albo nikogo (czyli dolki beda dalej i bedzie ich coraz wiecej). Po prostu nie da sie udowodnic ,że dana osoba dołki zasypuje , a inna nie.Pozdrawiam
traper6 Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 Te dołki to po poszukiwaczach ? Nie przypadkiem po jakimś ostrzale artyleryjskim ?
aniolg Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 Panowie Czesto chodzicie w grupach i widzicie jak wasi współtowarzysze nie zakopują dołków albo robią to niechlujnie. Zwracajcie im uwage , niech sie wstydzą swojego niechlujstwa .
Zwierzu Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 Temat poruszany setki razy na Forum.Kto sie urodził chamem to nim zostanie.I dołków zakopywał nie bedzie...Ja przynajmniej na jednej wyprawie zasypuje ok.30 dołow po innych poszukiwaczach".I co najgorsze...Nigdy nie moge spotkac takiej łajzy.
Zwierzu Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 I nie mozna sie pozbyc takich mend z naszego srodowiska...To samo dotyczy sie hien.
bryktygrysek73 Napisano 29 Lipiec 2007 Napisano 29 Lipiec 2007 takz tymi dołkami to różnie bywanie wiem czy gorszy jest dołek, czy pozostawione śmieci typu reklamówkaa wystarczy dołek zasypać czas około 5 sekunda śmieci zabrać ze sobąno tak ale jeżeli ktoś urodzil się prostakiem .......uwazam że ten post jest bardzo waznykto wie może ktoś po przeczytaniu tych postów zacznie zasypywac po sobie dołki?pozdrowienia dla wszystkich
darmatt Napisano 29 Lipiec 2007 Napisano 29 Lipiec 2007 u mnie jest takie jedno fantodajne wzgórze. Kiedy się tam wdrapalem po raz pierwszy i zobaczylem krajobraz, to pomyślałem: asi tu byli, nie mam tu czego szukac", ale kiedy się przyjrzałem, okazalo sie, ze dolki porobily lisy. Zryły cały pagórek. Wykopy jak po koparce. Nigdy bym nie uwierzył, gdybym nie widział na własne oczy.Darmatt
Maniek7_2006 Napisano 30 Lipiec 2007 Napisano 30 Lipiec 2007 Ja będąc ostatnio w lesie natknąłem sie na rozkopaną nie oznaczoną mogiłę, kości porozrzucane dookoła, a w dole jeszcze puszki po piwie, co zrobic ręce mi opadły, kosci powrzucałem do doła, puszki wyjąłem, i zakopałem ten dół, oraz postawiłem krzyż.Ludzie nie róbcie tak, jak natkniecie se na grób to nie zostawiajcie go w takim stanie, uszanujcie dusze człowieka który zginął w bezsensownej wojnie!PozdrO
rysiek_d Napisano 30 Lipiec 2007 Napisano 30 Lipiec 2007 Dołki dołkami ale nie można zostawiać nie zasypanych fantów z grupy rozrywkowych. nie wiem kto miał taki pomysł ale ostatni zakopałem przy jednej wsi ok 30 takich fancików.. dziciaki też lataja po tych lasach wiec lepiej żeby nie było na wierzchu czegoś takiego.
jastrzab Napisano 5 Sierpień 2007 Napisano 5 Sierpień 2007 Bylismy wczoraj na terenie pewnego obozu jenieckiego i spotkalismy dwoch kolesi kopiacych DZIURY 2NA2 METRY po kilku minutach zmyli sie pozostawiajac te KRATERY nie zasypane MASAKRA PANOWIE
1000WATT Napisano 5 Sierpień 2007 Napisano 5 Sierpień 2007 Panowie proponuję wobec takich psełdo poszukiwaczy stosować średniowieczne metody wychowawcze:)to zawsze działa na PÓŁGŁUPKÓW wszelkiej maści.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.