Poszukiwacz bunkrów Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Odkrywcy słuchają sygnałów z wykrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Poszukiwacz bunkrów :1. Było!2.Ale kotleta odgrzałeś ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Czasami jak zapomnę o prochach zaczynam słyszeć fajną muzę i szepty moich niewidzialnych przyjaciół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Nagły Atak Astmy oraz Wytrysk.To takie nowe punk-rockowe kapele z naszego obwodu.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 A ja słucham krów muczących w stodole, a wiecie że jedna mi się goni" i tak wyje że się spać nie da xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Szumsk - krowy w stodole ?? Toż Kargula i Pawlaka szlag trafi.jak już to w oborze...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 hehe :P niech będzie w oborze, ale przyzwyczaiłem się do stodoły xD ej a znacie jakiegoś dobrego inseminatora? bo cały czas muczy mi muczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Szumsk - problemy emocjonalne i inne napięcia u krowy, nie są tematem tego wątku - wracamy na właściwe tory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 a nie zauważyłeś że cały wątek co kolejny post to zbacza z danego toru?? może ze 3 osoby podały sensowną odpowiedz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 ten wątek ....hmmmmwiększość już powiedziała, co miała powiedzieć :)http://www.odkrywca-online.com/jakiej-muzyki-sluchacie-,219873.html#219873 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 to niech krowy ryczą dalej :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szumsk Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 Chyba śpią bo cisza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 6 Luty 2010 Share Napisano 6 Luty 2010 np. Ale to już było" , M. Rodowicz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciu Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 a ja nasłuchuje kiedy skończy się taka porządna zima, bo SOW coraz bardziej dokucza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 KROWY,KROWY,KROWYaż się pogubić można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 <font size=28">Gdzie jest wyjście z obory?Widzę same krowy!</font> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 ups, coś nie wyszło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.