Skocz do zawartości

Koszalin

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 442
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
der K.
Jesteś blisko, lecz nie M kampf.

Co do wyjazdu - zależy od pogody, ale myślałem o tym łikendzie. Jeśli z różnych względów nie wypali to na pewno będzie kilka mniejszych eksploracji. MOże okoliczne pałacyki, Cz.
i inne pola.
Jutro mam mieć różdżkę.
M.

tu LeoN

dla osob wtajemniczonych praca w mijscu Mc upadla z czystj kalkulacji jezlei idzie o reszte czyli swieto komunistyczne i swieto konstytucji to odpadam bo przewidziabny mam zlot bydla na swoja posesje i zostalem awansowany na starszego grilowego.Widze dla siebie 2 opcje niedzielny wypad albo jezeli ju to po tych swietach jakis bo tak bede zajety. Wszystko zalezy od znakow.

aj aj aj widze ze to bedzie pracowity weckend dla naszej grupy

do Wojany
z tymi ramami wpadl mi ciekawy pomysl ale chyba upanie czekam az cos ciekwaego wyniesie pozdrawim w razie wypadu w rejon CZ jezeli to bedzie niedziela to bym sie pisal.
POZDRAWIAM
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drogi Leonie,

jek będziemy w Cz. w niedzielę nie omieszkam powidomić Ciebie.
Cóż to za wymyślny szyfr, którym się posługujesz. (co za ramy?) Tak głęboko nie schodzimy do podziemia, żeby nie móc się w miarę normalnie porozumiewać. Rozumiem, że to pośpiech i niesprzyjające warunki.

Bywaj.

POZDROWIENIA !!!
W końcu uporano" się z usterką mojego sprzętu i znowu jestem. Przepraszam was M i K , że się ostatnio nie odezwałem , ale trochę się zapętliłem ( kupiliśy canoe i wiecie jak to jest..). Oczekujemy na wieści i propozycje. 2xR

Chwała,

obawiam się że w związku z wyjazdem do R. w przyszłym miesiącu i konieczności zarobienia na ten wyjazd kasy nie będę mógł uczestniczyć w tym tygodniu (sobota i niedziela) w żadnym wypadzie w teren. Niestety będę musiał to przecierpieć. Dajcie znać gdzie ewentualnie poniosą Was nogi i co zostało wyrwane ziemi. Duchem będę Was wspomagał szczególnie w kopaniu.

Bywajcie - M.

Witam
Ten tydzień jest niełaskawy także dla mnie.
Dlatego dłuższy całodniowy wypad w sobotę lub niedzielę dla mnie raczej odpada. Jakby coś się urodziło bliżej ,jakiś krótki wypadzik ,to jestem otwarty na sugestie. Bo tak jakoś szkoda jak piszczałka leży na szafie:)
Pozdrowienia
der K.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie