wojna1939 Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Z innej beczki. Rysunki ludzi, nazwanych z imienia i nazwiska. Są jednak nie istotne. Choc istotna jest narodowość. Pytanie z jtych trudniejszych: co to za książka- jej tytuł i kiedy wydana? Jeszcze dwa zdjęcia dla orientacji ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2004 ... dla odmiany pani i ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2004 ... pieczątka, która mówi wiele. To na tyle. Czekam na sygestie. Czekam rónież na akceptacje bądź negację wyprawy. Weekend już niedługo. Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 Wygląda na wytyczne dotyczące narodowosocjalistycznych kanonów urody. Czyżby obrazki do Mein K...?:) Ten dalszy wypad to w ten weekend?Pozdrowienia der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2004 der K.Jesteś blisko, lecz nie M kampf.Co do wyjazdu - zależy od pogody, ale myślałem o tym łikendzie. Jeśli z różnych względów nie wypali to na pewno będzie kilka mniejszych eksploracji. MOże okoliczne pałacyki, Cz. i inne pola.Jutro mam mieć różdżkę.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 tu LeoN dla osob wtajemniczonych praca w mijscu Mc upadla z czystj kalkulacji jezlei idzie o reszte czyli swieto komunistyczne i swieto konstytucji to odpadam bo przewidziabny mam zlot bydla na swoja posesje i zostalem awansowany na starszego grilowego.Widze dla siebie 2 opcje niedzielny wypad albo jezeli ju to po tych swietach jakis bo tak bede zajety. Wszystko zalezy od znakow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 Jak dla mnie to te dalsze opcje brzmią bardziej realnie. Ale jest to tylko moje subiektywne zdanie.Szczególnie Cz. brzmi nieźle.der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 Jak dla mnie to te dalsze opcje brzmią bardziej realnie. Ale jest to tylko moje subiektywne zdanie.Szczególnie Cz. brzmi nieźle.der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2004 Chwała,no tak, zdaje się, że to nie będzie ten łikend wyjazdowy. Będę miał kilka spraw do załatwienia zawodowych. Jednak Cz. aktualne jak najbardziej może coś jeszcze.Tym czasem pozdrawiam - czekam na sygnały M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2004 Co do księgi:jest to ilustrowana księga pt.Nordisches Blutserbe im süddeutschen Bauerntum". A co to dokładnie znaczy?Bywajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 aj aj aj widze ze to bedzie pracowity weckend dla naszej grupy do Wojany z tymi ramami wpadl mi ciekawy pomysl ale chyba upanie czekam az cos ciekwaego wyniesie pozdrawim w razie wypadu w rejon CZ jezeli to bedzie niedziela to bym sie pisal. POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 Drogi Leonie,jek będziemy w Cz. w niedzielę nie omieszkam powidomić Ciebie.Cóż to za wymyślny szyfr, którym się posługujesz. (co za ramy?) Tak głęboko nie schodzimy do podziemia, żeby nie móc się w miarę normalnie porozumiewać. Rozumiem, że to pośpiech i niesprzyjające warunki.Bywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 28 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2004 dzisiaj - TVN po dzienniku Poszukiwacze Bursztynowej Komnaty" - zabawneM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 29 Kwiecień 2004 Share Napisano 29 Kwiecień 2004 czy na dal mam tlumaczyc co za ramy ??? hyba nieco do poszukiwaczy to szkoda slow pozdrawiam czeam do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2004 chwała,mam nadzieję że już w sobotę wyskoczymy do Cz. jeśli jesteście zainteresowani to dajcie znaćM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 WitamJa oczywiście 3xTak.Z tym ,że nie wiem jeszcze czy będę pracował.Święto pracy uczcijmy pracą" jak mawiał tow. Mao Jeszcze się odezwę.der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Już wiem.Święto pracy będę czcił poprzez lenistwo.To jak tradycyjnie 9 ranoUmówimy się poprzez SS manaDarz dółder K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 2 Maj 2004 Share Napisano 2 Maj 2004 witom i jak odbylo sie spotkanie a moze w poniedzialek ????? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 Zastój na forum jest conajmniej zastanawiający???Czekam na nowe posty a tu nic!!!Zwyrazami szacunku dla wszystkich kretówLuger:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 POZDROWIENIA !!!W końcu uporano" się z usterką mojego sprzętu i znowu jestem. Przepraszam was M i K , że się ostatnio nie odezwałem , ale trochę się zapętliłem ( kupiliśy canoe i wiecie jak to jest..). Oczekujemy na wieści i propozycje. 2xR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Maj 2004 Autor Share Napisano 6 Maj 2004 Chwała,obawiam się że w związku z wyjazdem do R. w przyszłym miesiącu i konieczności zarobienia na ten wyjazd kasy nie będę mógł uczestniczyć w tym tygodniu (sobota i niedziela) w żadnym wypadzie w teren. Niestety będę musiał to przecierpieć. Dajcie znać gdzie ewentualnie poniosą Was nogi i co zostało wyrwane ziemi. Duchem będę Was wspomagał szczególnie w kopaniu.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 WitamTen tydzień jest niełaskawy także dla mnie.Dlatego dłuższy całodniowy wypad w sobotę lub niedzielę dla mnie raczej odpada. Jakby coś się urodziło bliżej ,jakiś krótki wypadzik ,to jestem otwarty na sugestie. Bo tak jakoś szkoda jak piszczałka leży na szafie:)Pozdrowieniader K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 Właściwie moglibyśmy przyszturmować W. B. ,tym razem w pełnym uzbrojeniu. Napiszcie co o tym myślicie.der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 8 Maj 2004 Share Napisano 8 Maj 2004 Pozdrawiam !!W. B. ? - dlaczego nie , ale chyba nie w ten weeeekeend.Luger , obiecałeś mapy - i co ?2xR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Juz mi głupio ale naprawde nie miałem na to czasu.Zajme się tym w tygodniu. A ten weekend i tak nie sprzyja wycieczkom - aura typowo jesienna.Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.