panzerkris Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 To co na foto;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 i nastepne w zblizeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 Dobre.....bo niemieckie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ados2 Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 gratuluje fantów pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Ładny wczesny guziczek polski. A i klamerka fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 Dzieki, dzieki. Wpadłem na pomysł. Moze nie nowy ale daje efekty. Ide pozycjami najpierw na metal, a 2 wykrywka pózniej poprawiam na kolor. To z ostatniego weekendu. Juz nie moge sie doczekac nastepnego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2007 Niesmiertelnik to dla rosyjskich jenców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Panzerkis fant na zdjeciu nr5 to nie jest przypadkiem czesc celownika?Pytam bo tez cos takiego znalazlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łazior Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Nie jestem Panzerkris ale to na 5 to osłona zapalnikaznajdująca sie wewnatrz zasobnika,prawdopodobnie pocisku 75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 ladna klamerka LW jak napisal kol. Ikucira.ostatnio widzialem na rynku staroci taka w idealnym stanie, koleś chciał za nią około 150zł.. Ja trafiłem ostatnio na strychu naparstek przedwojenny, arbeitkarte po śp. wujku , z jakimis przekazami pocztowymi od 1940 do `42 , spinke od rekawa przedwojenną, i łuske z biciami:na szóstej 44na dwunastej 541naparstek jest sygnowany na czubku cyfrą '5'może coś ktoś podpowie ? pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 w.w. łuska jest pistoletowa 9mmpozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 Dzieki Lazior.Rzeczywiscie przy tej oslonie lezaly 2 zapalniki AZ 23.Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 26 Lipiec 2007 Share Napisano 26 Lipiec 2007 ladna ta klamerka gratulacje i pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 27 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2007 Tak jak kolega mówił to osłona zapalnika. Jeszcze taki skórzany paseczek był przy niej w orginale. Pierwszy raz taka trafiłem. Wszystkie które znajdowałem wczesniej były zardzewialuchy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 27 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2007 Kolego 8total4 150 złociszy to dobre pieniadze za taka klamre, ale trzeba uważac, bo podróby robia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 panzerkriss: nie orientuje sie w cenach bo raczej smigam dla przyjemnosci, aczkolwiek była na 99% oryginalna, bicia sie zgadzaly z katalogiem. Za to widzialem słynną carską manierkę malowaną z orłem na czarno-złoto, i kordzik niemiecki w zadziwiajacym stanie, sprawdzajac bicia ujrzalem napis 'Made in China' i ostro wybuchnąłem śmiechem.pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.