tomcat3 Napisano 6 Sierpień 2007 Share Napisano 6 Sierpień 2007 cze.wlasnie tak to powinno sie skonczyc z Twojej strony.poz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 wybaczcie fatalne zdjęcie. Chyba orginał co? no bo kto by piłował kopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 a ja właśnie chciałem kopie kupić, najlepiej Polską, albo cały pas.Może ktoś wie gdzie w Krakowie, albo Wawie można kupić ile może kosztować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 W Warszawie na kole kupisz kopię bez problemu. Albo na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Ewentualnie mały sklepik z medalami, odznakami itp. w pasażu podziemnym idąc od Dworca Centralnego do wyjścia w kierunku PKIN - leżały tam też kopie klamer niemieckich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 A propos klamry KLAUSA to mam taką samą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 ładnie sygnowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 wandale :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 ja sobie spilowalem klamerke wh-kopie bo do lasu paska normalnego nie mialem a z bagnetem ostatnio chodzilem, wiec ja piluje kopie jak na wakacjach-mini bylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Ja też dodam swoją przeróbkę z pola. Pewnie przez chłopa używana i niedawno tam trafiła bo nawozy jeszcze nie zdążyły jej ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcio75 Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Dopiero teraz przeczytalem posty tego F..... Glogau". Co za tupet i dlaczego niedostal jeszcze Zoltej kartki za takie obrazy?? Takiego tempaka to czuc na odleglosc. Przypomina mnie to takich najgorszych kapusiow i kolaborantow. Anglicy ciebie i tak maja za nic bo jezeli nie umiesz docenic swoich korzeni to jestes jedno duze ZERO. Wstydz sie czlowieku. Idz na inne Forum gdzie bedziesz sie mogl podniecac tymi faszystowskimi smieciami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 pawcio75, częściowo Cię popieram, ale czy nie za dużo % dzisiaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Pawcio75, pewnie tak się wkurzyłeś czytając ten wątek, że nie zauważyłeś, że Festung Glogau okazał skruchę i przeprosił wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Widze ,ze nikt zdjęć swoich klamer nie hce wrzucac ,żeby nie poddawac ich dyskusji o autentyczności. Ja od razu mówię - klamry SS nie mam (może to i lepiej?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 A ja swoje zamieszczę. Na 99% oryginały, bo sam je wykopałem. A 1%- może ktoś podróbkę zakopał?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Rewelacja! :) Stany miodzio. Czy dobrze mi się wydaję,m że ta druga to stalówka? Wykop w takim stanie? Nie wierzę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Wykop to gwarancja , ale niekiedy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 zborap chyba w skrzyni te klamerki były co? no chyba ze wykpałes je rok po wojnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 Bez przesady, to nie stalówka tylko alpaka. Moje najlepsze stalówki wykopałem w takim stanie w październiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 A to obie po wykopaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manlicher Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Witam.A WASZYM zdaniem moja klamra ss jest ORYGINALNA czy LIPA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.