Skocz do zawartości

Klamry ss

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 months later...
  • Odpowiedzi 131
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
a ja właśnie chciałem kopie kupić, najlepiej Polską, albo cały pas.Może ktoś wie gdzie w Krakowie, albo Wawie można kupić ile może kosztować?
Napisano
Ewentualnie mały sklepik z medalami, odznakami itp. w pasażu podziemnym idąc od Dworca Centralnego do wyjścia w kierunku PKIN - leżały tam też kopie klamer niemieckich.
Napisano
ja sobie spilowalem klamerke wh-kopie bo do lasu paska normalnego nie mialem a z bagnetem ostatnio chodzilem, wiec ja piluje kopie jak na wakacjach-mini bylem
Napisano

Ja też dodam swoją przeróbkę z pola. Pewnie przez chłopa używana i niedawno tam trafiła bo nawozy jeszcze nie zdążyły jej ruszyć.

Napisano
Dopiero teraz przeczytalem posty tego F..... Glogau". Co za tupet i dlaczego niedostal jeszcze Zoltej kartki za takie obrazy?? Takiego tempaka to czuc na odleglosc. Przypomina mnie to takich najgorszych kapusiow i kolaborantow. Anglicy ciebie i tak maja za nic bo jezeli nie umiesz docenic swoich korzeni to jestes jedno duze ZERO. Wstydz sie czlowieku. Idz na inne Forum gdzie bedziesz sie mogl podniecac tymi faszystowskimi smieciami.
Napisano
Pawcio75, pewnie tak się wkurzyłeś czytając ten wątek, że nie zauważyłeś, że Festung Glogau okazał skruchę i przeprosił wszystkich.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie