Vitt Napisano 20 Lipiec 2007 Autor Napisano 20 Lipiec 2007 WitamPanowie uchylcie rąbka tajemnicy.http://www.thesaurus.com.pl/forum/viewtopic.php?p=4507
marecki. Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 czy wydobyto ten wrak ???? może ktoś posiada jakieś zdjęcia ??
pomsee Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 Wydobyli, odpalili silnik i odjechali w siną dal":)))
marecki. Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 czyli nic w temacie się nie wydarzyło , w takim razie poczekamy , może cos kiedyś sie ruszy
kusy750 Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 witam! jeżeli ktoś uważnie ogląda program ''było nie minęło''to zagadka została rozwiązana (; pozdr.
marecki. Napisano 22 Wrzesień 2008 Napisano 22 Wrzesień 2008 ja nie ogladam - proszę napisz jakie jest rozwiązanie
kusy750 Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 jeziorko zostało sprawdzone przez ekipę współpracująca z programem nic tam nie było, oprócz jakiegoś kawałka żelastwa którego nie podejmowano się wyciągać ze względu że leży w głębokim mule. Czołgu nie było ale było wielu świadków którzy zarzekali się że w dzieciństwie był miejscem ich zabaw. Autorzy programu doszli więc do wniosku że jeżeli coś tam było to zostało wytargane w czasie przeprowadzanej melioracji. Były jeszcze jakieś wątki ale nie pamiętam dokładnie i nie chcę bzdur wypisywać, to wszystko co mi się przypomniało chociaż ręki nie dam sobie uciąć czy w ogóle o ten czołg chodzi ale raczej tak pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.